Vár valaki a hónapba pozitív tesztet?
Sziasztok. Én tegnapra-mára nem vártam. Teszteltem és eléggé megosztott véleményt kaptam,hogy ez + vagy -.
Azt hittem a barnázásom elmúlt,de most egy pici folt volt a tisztaságimon.:(
A görbém ilyen: [link]
Délelőtt csináltam. Félek,hogy csak szellemcsíkos vagy száradási.Meg most,hogy picit barnáztam,kicsit elszomorodtam.
Úgy gondoltam,hogy holnap reggel,első vizeletből csinálok majd tesztet,mert a mai nem elsőből volt.Hátha akkor határozottabb lesz a teszt.De nem merek abban hinni,hogy sikerülhetett,több mint egy év után.
Mindenképpen írd meg, hogy mi lett. Én is reggel tesztelek :) Bár a mai negatív lett (11 dpo - lehet korai volt).
Reménykedjünk :)
Drukkolok Neked,egy határozottan + tesztben. :)
Az enyém szerintem - lesz,de majd megírom!
Szia 14:35!
Teszteltél? Mi let az eredmény? Remélem a 2. csík olyan erős volt Neked,hogy csak na! :)
Én X-Epil-t csináltam,azon minta lenne vmi,de az is lehet hogy csak szellemcsík. :(
One Step tesztet is csináltam,de azon nem látok semmit. :(
Barnázásom nincs,hőm egy tizedet esett,de nem akkor keltem,amikor szoktam.
X-Epil negatívja: [link]
A rendes fénylépen alig látni,jól fényképezni nem nagyon tudtam.De szabad szemmel látható,csak extra halványan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!