Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vár valaki a hónapba pozitív...

Vár valaki a hónapba pozitív tesztet?

Figyelt kérdés
Második babánkat tervezzük.Aug. 12.-én kell megjönnie , de nagyon nem várom... 9 hónap után összejött a kis tesó, de 6 hetesen sajnos elment.Ez kb. 3 hónapja volt.Van aki nem várja a hónapba,hogy megjöjjön?
2011. aug. 2. 21:36
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok, na hát elég türelmetlen voltam, aztán megcsináltam a tesztet....POZITÍV!!!!! Végreeeeee!!!!
2011. aug. 7. 18:19
 22/41 anonim ***** válasza:
én 4 nappal ezelött egy halvány pozitivat teszteltem, tegnap kellett vna megjönnie de sehol semmi, sürün pisilni járok fáj a mellem és már kevésbé érzem a mindjárt megjön érzést, de holnap ellövök még egy tesztet és pozitiv lesz :)
2011. aug. 7. 19:32
 23/41 anonim ***** válasza:

kedves kérdező gratulálok, nekem nagyon ramaty a görbém, esett a hőm is, úgyhogy sajnos nekem úgy látszik megint mensi lesz belőle :(

13:08-as mi van veled?

gratula a másik pozit tesztelő válaszolónak is.

2011. aug. 7. 20:51
 24/41 anonim ***** válasza:

13.08 vagyok!

Én még csak a 9 DPO-n járok, reggel csináltam egy 10-es tesztet puszta kíváncsiságból, de természetesen negatív lett.Nagyon korai volt még. Majd szerdán tesztelek újra.

A hőm szépen fenn van, de ez még nem jelent semmit.

Reménykedem...

Gratula a babásoknak!!

Akiknek még nem jött meg azoknak meg pozitív teszteket kívánok!!! :)

2011. aug. 8. 10:44
 25/41 anonim ***** válasza:
remélem,h szerdán 2csíkod lesz:)Belinkeled a görbéd?Én még csak a 7dpon járok,szóval még egy hét izgalom:)
2011. aug. 8. 10:56
 26/41 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Félek, hogy még korai lesz a tesztelés. De már nagyon nehéz várni ilyenkor. De hát ezt Ti is tudjátok.

Én is szorítok Mindenkinek!

Itt a görbém:

[link]

2011. aug. 8. 15:50
 27/41 anonim ***** válasza:

szép a görbéd,biztató,de várj még.Én is nagyon türelmetlen típus vagyok:(

A poziknak gratula!!!Többieknek kitartás és aki ezután tesztel írjon:)

2011. aug. 8. 16:13
 28/41 anonim ***** válasza:
A múlt hónapban kezdtem a hőmérőzést (igaz akkor hónaljba mértem, most pedig már nyelv alatt)és csak a menstruáció elmúlta után 2 nappal esett vissza, úgyhogy nálam szerintem ez nem mérvadó :S
2011. aug. 8. 16:16
 29/41 anonim ***** válasza:

akinek az a ramaty görbéje volt vagyok, nekem sajnos reggel megjött. :(

azért drukkolok azoknak akik még várják a ciklus végét!

2011. aug. 8. 17:40
 30/41 anonim ***** válasza:

13:08-as vagyok. Reggel negatívat teszteltem. Ez még csak a 11. DPO úgyhogy remélem hogy azért mert korai még.

Veletek mi a helyzet?

2011. aug. 10. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!