Vár valaki a hónapba pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Második babánkat tervezzük.Aug. 12.-én kell megjönnie , de nagyon nem várom... 9 hónap után összejött a kis tesó, de 6 hetesen sajnos elment.Ez kb. 3 hónapja volt.Van aki nem várja a hónapba,hogy megjöjjön?2011. aug. 2. 21:36
11/41 anonim válasza:
Én is nagyon örülnék már 14 hónap után egy 2 csíkos tesznek:)Kedves 12:51-es ha 13.-ára nem várod nem lehet hogy még csak most van ovulációd?A vérzés miatt....Vagy esetleg beágyazódás?Még korai lenne neki megjönnie...
12/41 anonim válasza:
14:27 ovuláció már nem az 29-én volt de már én is gondoltam erre:) de nem akarok elkiabálni semmit...
14/41 anonim válasza:
13:08 vok.Itt van a görbém.
Peteérést 30.ára húzott be, de a hőnek szerintem fenn kellene lenni egyenletesen utána. Nem tudom...
Kezdő vok még a hőmérőzésben.
15/41 anonim válasza:
16/41 anonim válasza:
Hát igen. A Tiéd sem vmi egyértelmű. Én úgy érzem megvolt a pé-m, mert fájt is a petefészkem, meg az ovu.tesztem is pozitív lett.
Viszont, azok szerint, akik jobban értenek a görbék értelmezéséhez azt mondják nem egyértelmű.
Szóval majd kiderül.
lg (13:01-es)
18/41 A kérdező kommentje:
Na, hát szorítok mindenkinek.... írjatok ha valakinek lesz valami. Tényleg annyira lehet érezni a beágyazódást?Lillusnál nem észleltem semmi ilyet....anyáááám úgy csinálok, mint aki nem volt még terhes....de hát úgy várjuk már....és ugye azt mondják minden terhesség más....
2011. aug. 3. 20:59
19/41 anonim válasza:
lányok hogy vagytok? Van aki tesztelt már? Én már nagyon türelmetlen vagyok, kíváncsi vagyok mi lesz ebből a hónapból
20/41 A kérdező kommentje:
Nekem még ugye várni kell 12.-ig, de olyan lassan telik az idő..... nekem 1-2 napja vannak furcsa észleléseim, hasszurkálást érzek és nagyon érzékeny a mellem. Ma meg már előjött a hányinger, meg fáradékonyság....de már lehet ezeket is beképzelem, vagy szerintetek lehetnek jelek? Ha minden jól megy, beágyazódás környékén lehetek-lehetnék.
2011. aug. 6. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!