Vár valaki a hónapba pozitív tesztet?
Én nagyon nem várom! Jó lenne már végre 2 csikos tesztet látni, még nem volt benne részem. :( Majd 8-án meglátjuk!
Sok sikert
Én szorítok Nektek! Páran lehet tudjátok ki vagyok...
( aki előző hónapban 17-ére nem várta és nem is jött ) Megy a drukk és követem az eseményeket! :D
Én 9-re nem várom,de nagyon nem.Ma vagyok a 7 dpo-n. Enyhe hasfeszülést és hasszúrkát érzek.
Mindnkinek mihamarabbi babásodást és a babásoknak meg boldog babavárást kívánok!
jövök én is!
nekem elvileg 7-én nem kellene megjönnie, de annyira gyatra a görbém, hogy az sem kizárt hogy nem volt peteérésem, ha meg mégis, akkor is valószínű csúszik vagy 4-5 napot, úgyhogy erre a hónapra én nagyon-nagyon kíváncsi vagyok.
Remélem a végeredmény egy szép kétcsíkos teszt lesz :)
Mindenkinek drukkolok és ezt kívánom. Nekünk ez a 10. hónapunk.
Na én ugyanúgy vagyok,mint a 9.29-es.
Én görbém is elég gázos. Nem tudok elmenni rajta. Jövő hét vége felé kell megjönni (pontosan most nem tudom, mert a ciklus.hu szerint a 17. napon volt pé.-m)
4 hónapja nem várom...
Remélem most összejön nekünk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!