Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A migrén szerű fejfájás...

A migrén szerű fejfájás befolyásolhatja a görbét? Eddig mindig cikk-cakkos volt vagy vonalzót nyelt. Görbe lent.

Figyelt kérdés

Most meg ilyen:

[link]

Hasonló görbével tesztelt valaki +?

2011. aug. 2. 17:23
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Mesélj valami nagyon jó hírt. Sikerült? Vagy még nem teszteltél? Nagyon szorítok ám neked!
2011. aug. 13. 10:28
 42/52 A kérdező kommentje:

A One Step-et lecseréltem Lilyre (alsó) és X-Epil-re (felső).

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerinted?

2011. aug. 13. 10:37
 43/52 anonim ***** válasza:

Pozitív :)))

Éa már nem kell nagyon nézni, látható rendesen, csak halványan.

Azt hiszem gratulálhatok nektek.

Boldog babavárást!!!

Azért remélem még jelenkezel.

2011. aug. 13. 12:41
 44/52 A kérdező kommentje:
Hétfőn reggel csinálok ugyan ilyen teszteket. Ha erősödik (de ha nem ,akkor is) megyek a dokihoz,mert 1 hónappal ezelőtt kértem időpontot. Igaz azért kértem mert több,mnt egy éve ne jött a baba.Remélem a doki is megállapítja a terhességet. Csak akkor hiszem majd el.
2011. aug. 13. 12:59
 45/52 anonim ***** válasza:
Még csak megvastagodott nyálkahártyát fog szerintem látni, ne keseredj el, ha így lesz. Ott van az a baba :))
2011. aug. 13. 13:43
 46/52 A kérdező kommentje:

Sajnos túl sokat olvastam és egyre jobban bennem vana kétely. Annyi olyat olvastam,hogy halvány + teszteltek és mégse volt baba. De szerintem az én tesztemen rózsaszín a 2. csík. Vagy nem? Próbálok pozitívan hozzáállni,hogy igen is ott a baba és jó helyen van.

Azt se tudom elmondjam e a férjemnek vagy csak az orvos után.

2011. aug. 13. 13:47
 47/52 anonim ***** válasza:
Mi újság veled?
2011. aug. 15. 09:01
 48/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma is csináltam teszteket.Ezek már erősebbek lettek,mint a szombati. Kezdek reménykedni,hogy tényleg van egy pocaklakóm.

Voltam dokinál.Elküldött laborba,holnap megyek vissza az eredménnyel.Majd mennem kell UH-ra is hogy megnézzék,hogy jól helyen tapadt e meg.Ha tényleg terhe vagyok,akkor kapok gyógyszert mivel volt már egy vetélésem is.

2011. aug. 15. 10:06
 49/52 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény? Siker?
2011. aug. 16. 10:37
 50/52 A kérdező kommentje:
A labor szerint terhes vagyok.UH-r küldtek,de nem sok mindent láttak,csak 11mm-es nyálkahártyát.A barnázás miatt befektetnek a kórházba. Kapok magzatvédőt és pár nap múlva kiderül mi van.Nehogy méhen kívüli legyen.
2011. aug. 16. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!