A migrén szerű fejfájás befolyásolhatja a görbét? Eddig mindig cikk-cakkos volt vagy vonalzót nyelt. Görbe lent.
Szia!
Én azt mondom, hogy poz., sima képet nem tudsz feltenni? Szerintem simán lehet az elején ilyen halvány, hiszen még alig ágyazódhatott be, a hőleesés 1 tized is belefér.
Vegyél Clerblue tesztet, az nagyon sok esetben előbb kimutatja, mint a többi, de csak reggeliből csináld meg.
Valami tünet esetleg, vagy mensis érzés?
Nyugi!
Én se hittem el, de nekem az első héten vagy 20 tesztet sikerült ellőni, amiből volt olyan, melyen nem is volt csík. Teszttől és a te HCG szintedtől is függ. Nem mindenkinek termelődik ez elején elég HCG.
Aztán elmentem orvoshoz, ott hüvelyi UH-n sem látott még semmit, majd rá egy hétre látszódott a petezsák. Ha van palástfű teád, igyál napi két csészével, nekem segített. Kitartás :))
Szia!
Na mi újság veled? Valami jó hír?
Szerintem terhes vagy! Ez tutira pozitív. :))
Nagyon szurkolok, majd írsz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!