A migrén szerű fejfájás befolyásolhatja a görbét? Eddig mindig cikk-cakkos volt vagy vonalzót nyelt. Görbe lent.
Szia!
Sajnos nekem is meg fog. :((((
Ez a 3. nap,hogy barnázok.Szerintem holnap reggel megjön.
De új hónap,új remény.
Szerintem neked még van eséy, nem sok a hőleesésed, lehet akár beágyazódás is.
Én az első terhességemnél 5 napig véreztem-barnáztam a mensi idejében.
Ha holnap nem esik lejebb, akkor szerintem reménykedhetsz!
Nagyon szurkolok :) Megírod?
Szia!
Hát én ma így állok: [link]
Nem tudom mi van,mert általában "csak" 3 napot szoktam barnázni. A hőm még fent van.
És Te teherbeesés előtt is barnáztál?
Mert én már egy ideje minden hónapban szoktam mensi előtt. Ezzel mennék hétfőn dokihoz,de amilyen szerencsétlen vagyok akkor pont meglesz. :(
Szerintem simán esélyes a görbéd. Hányadik dpo-n szokott megjönni? Barnázol még? Tesztet nem csináltál?
Terhesség előtt nekem hébe-hóba szokott előfordulni barnázás, nem minden hónapban.
Nagyon szurkolok :)))
13 dpo-n szokott kb megjönni.De 3 napot barnázok és ehhez szoktam viszonyítani.E szerint pedig ma kellett volna megjönnie.
Ma még nem barnázok,de lekopogom. :)
Csináltam tesztet,de NEM reggeli elsőből.Ezzel kapcsolatban tettem fel kérdést. Szerinted?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintem ez egy nagy POZITIV! :))) Szerintem csak beágyazódást jelzett a barnázásod és már nem fog megjönni:)
Nekem is hasonló volt a terhességemnél 12 dpo-n, de azt reggeli vizeletből csináltam, reggel már erősebb lesz.
Nagyon-nagyon örülök és szurkolok.
Légyszíves írd meg reggel az eredményt.
Szerintem minden oké lesz, csak ne idegeskedj, azzal sokat árthatsz!!! Nekem annak idején még erős mensis görcseim is voltak, melyek az 5 nap vérzés után is megmaradtak (Cataflamot vettem be, nem is egyet). Sírtam nagyon és a húgom nyugtatott meg, hogy ettől még simán lehet. Most volt 8 éves a kisfiam. :))
Ha holnap sem lesz még erősebb a teszted, akkor se keseredj el. Nekem a másnap reggeli halványabb volt, mint a korábbi, aztán nagyon lassan erősödött csak.
Pihenj sokat és légy boldog, hogy poz. lett :))
Szia!
Megint teszteltem.X-Epil-t csináltam,azon minta lenne vmi,de az is lehet hogy csak szellemcsík. :(
One Step tesztet is csináltam,de azon nem látok semmit. :(
Barnázásom nincs,hőm egy tizedet esett,de nem akkor keltem,amikor szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!