A migrén szerű fejfájás befolyásolhatja a görbét? Eddig mindig cikk-cakkos volt vagy vonalzót nyelt. Görbe lent.
Hát tényleg igaz,hogy amikor már feladja az ember,akkor jöna csoda!
Remélem most pár nap múlva gyönyörű zebrásat tesztelsz!
Köszönöm, hasonló jókat kívánok én is neked.
Majd légyszíves írd meg, mi lett az eredmény.
Szia!
Így alakul a görbém:
Nem bírtam magammal, tegnap du-án csináltam egy Maria Rommed tesztet, de sajna neg. lett. (időn túl kijött egy nagyon halvány csík, dehát ez nem számít).
Te hogy álsz?
Szia!
Én azért nem adnám fel a helyedbe!Rengeteg olyat olvastam,hogy időn túli után pár nap múlva már időn belül megjelenik a második csík. Szóval tessék bizakodni!A hőd nagyon szépen fent van még!
Drukkolok! :D
Én így állok:
Tegnap kicsit feszült a hasam,de az is lehet,hogy már bebeszélem.:)
Szerintem nekem tesztet szombat előtt felesleges csinálni,de lehet holnap reggel ellövök egy 10-es érzékenységűt.
Úgy is sok van és csak a helyet foglalják. :D
Szép napot Neked!
Jó reggelt!
Nagyon szép eddg a görbéd, szurkolok, hogy poz. tesztet kapj reggel. Megírod?
Nekem ma reggelre 1 tized fokot esett a hőm, más változás nincs, de szerintem esélyes, hogy ma megjön.
Hétvégére elutazok, kedden jelentkezem a fejleményekkel.
Kitartás :)
Szia,jó reggelt!
Nekem elég kacifántos lett a reggelem.Egyszer felkeltem hamarabb és csak úgy megmértem a hőm.Akkor nekem is egy tizedet esett a hőm.De visszaaludta és amikor rendes időben keltem,már 36,8 volt.Most beírtam ezt,de szerinted melyik a reális?
Az 1 tizedes esésen annyira elkenődtem,hogy inkább nem teszteltem.De ha holnap ég tartja magát a hő,akkor tesztelek.Ja és érzékeny a mellem,de nem annyira mint szokott és a hasam is fájdogál néha.
A görbém ilyen: [link]
Miből gondolod,hogy megjön Neked ma?
Jó pihenést a hétvégére és várom a fejleményeket!
Szerintem nem gond a későbbi érték sem, neked akár lehet a beágyazódástól is.
Én azért gondolom, hogy megjön, mert általában esik 1 tizedet a hőm és vagy aznap, vagy másnap megjön. Azért amíg nem jön meg reménykedek még én is.
A melleim nekem is fájnak, a hasamat is érzem egy kicsit, de nem görcsöl. Viszont ami fura, hogy ilyenkor már mindig vizes folyásom szokott lenni, most meg száraz vagyok. Mindegy, majd a hétvégén kiderül. Legközelebb kedden jelentkezem. Jó és poz. tesztes hétvégét kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!