Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg elpazarolt idő a...

Tényleg elpazarolt idő a hőmérőzés?

Figyelt kérdés
már 3 hete legalább hőmérőzök, és sokat olvastam ezekről a dolgokról. Azoknak a véleménye érdekelne, akik hőmérőznek, és babásak is már esetleg, ők mit tapasztaltak? Nekik bejött ez a dolog? Fent marad a hő, mikor teherbe estek? És mennyi idő után teszteltek a kimaradt mensi után?
2008. márc. 3. 11:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
3 hét még nagyon kevés, ahhoz hogy megállapításokat lehessen levonni 2 hónap is lehet hogy kevés. Mindenkinek más a magas hő. Nekem alapjáraton 36,5 és most nem várom a mensit 37,1-el. Vanakinek a 36,8 már magasnak számít. Több idő kell hogy kiderüljön nálad mia helyzet.
2008. márc. 3. 11:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nem én 5 honapja csinálom
2008. márc. 3. 11:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én fél éve hőmérőzök és nekem minden úgy van, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Amikor terhes lettem, a hőm is szépen fent maradt, csak sajnos mégsem jött össze a baba. A dokim szerint butaság a hőmérőzés. Hát nem tudom, én hőmérőzök tovább, rendületlenül.
2008. márc. 3. 11:57
 4/19 A kérdező kommentje:
csak nekem tegnap kellett volna megjönnie, és semmi.:)) A hőm is 37. Ja és nem azt mondtam, hogy tudok mindent hanem azt, hogy sokat olvastam erről.
2008. márc. 3. 12:00
 5/19 A kérdező kommentje:
a ciklusom első felében 36,3 és 36,5 között ingáztam, aztán lett 36,7-36,9 között, és ma 37 lett.
2008. márc. 3. 12:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
a harmadik kérdezőtől kérdezném,hogy most neki össze jött a baba vagy nem?
2008. márc. 3. 12:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt olyan,hogy 3 hetet késett,és aztán megjött. ez nekem ciszta miatt volt. de hőm rendesen fennt volt amig meg nem jött
2008. márc. 3. 12:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem hülyeség a hőmérőzés, nekem be vállt, pedig a ciklusom össze vissza volt, miután pcom-volt. Amit írtál hőt az tökéletes, még ha nem is vagy még babás akkor is. Ugyanis tutti volt pé-sed. A ciklus első felében,:36,5 környéke utána 36,9-37 és ha a mensid elmarad és 37, vagy fölé ugrik akkor kezdhetsz reménykedni.Én a sok negatív teszt miatt sokat vártam, és 7 hetes voltam már mikor pozítivat teszteltem. Sok sikert 33 hetes kismama
2008. márc. 3. 12:14
 9/19 A kérdező kommentje:
nekem cisztám nem hinném, hogy van, mert most voltam pár hete orvosnál, illetve mondom már késik is, de nekem eddig annyira rendes 28 napos ciklusaim voltak, hogy csak na. Most meg nem jött meg. Várok a teszttel, és majd megírom, hogy mi volt.
2008. márc. 3. 12:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy elpazarolt idő! nagyon sok mindent meg tudsz beőle állapítani. Volt e peteérésed, terhes vagy e....nekem a dokim azt mondta, nem is kell költenem tesztre, ha a mensim napja után még 4 napig fent marad a hőm akkor tuti terhes vagyok! Persze nem bírtam ki, hogy ne vegyek tesztet!:) De igaza let!!! Szerintem-remélem nem kiabálom el-de babás vagy!!!
2008. márc. 3. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!