Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet? Mit...

Megnéznétek a görbémet? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Tudom nem mértem az elejétől és a ciklus.hu sem biztos, hogy jó helyre húzta be a peteérésem.

Két napja folyamatosan csökken a hőm, miért

[link]

2011. aug. 2. 09:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én anno eldöntöttem,hogy ha nem jön a baba nem várok egy évet.

Azt senki sem tudja,hogy pontosan mióta próbálkoztok, ha nem jön és úgy érzed elszeretnél menni dokihoz, akkor azt kell füllenteni,hogy egy éve nem jön. Bár ha magándokid van, a normálisabb már 10 hónapnál elkezdi a vizsgálatokat!

2011. aug. 8. 08:14
 22/22 A kérdező kommentje:

sziasztok!

ma reggel sajnos megjött. Az orvos nem foglalkozik velem sajnos míg le nem telik az egy év. Mivel 3 havonta járok orvoshoz (pár évvel ezelőtti műtétek miatt) így nem nagyon tudok füllenteni ez ügyben. Szeptemberbe kell visszamenjek hozzá és akkor fog elküldeni meddőségibe, ha nem sikerül addig. Hátha megszán minket az Isten és jövőhónapban sikerül és nem kell menni meddőségibe.

2011. aug. 8. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!