Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet? Mit...

Megnéznétek a görbémet? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Tudom nem mértem az elejétől és a ciklus.hu sem biztos, hogy jó helyre húzta be a peteérésem.

Két napja folyamatosan csökken a hőm, miért

[link]

2011. aug. 2. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És mióta próbálkoztok a teherbe eséssel?
2011. aug. 2. 17:08
 12/22 A kérdező kommentje:
nem most kezdtem a hőmérőzést, csak már belefáradtam, ezért nem mértem elejétől, viszont múlt hónapban nem volt peteérésem, így jutottam odáig, hogy most mérem. 10 hónapja próbálkozunk és mindig reggel 7-kor mérem rendes higanyos hőmérővel nyelv alatt.
2011. aug. 2. 18:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Mennyi az alaphőd? Én úgy tudom, hogy ha több mint két tizeddel felette vagy, akkor ott egy pici ingadozás belefér. Ne keseredj el! Még alakulhat a dolog!

Még javasolnék valamit! Próbáld ki az AVIVA tornát. Megmondom őszintén, hogy mikor elkezdtem már az első hónapban sikerült teherbe esnem, csak sajnos akkor nem maradt meg a baba. Aztán még egy ideig csináltam, majd abbahagytam. De bevált! Rendbe teszi a ciklust, és segíti a teherbe esést. A második kötetben van az ovulációt elősegítő gyakorlatsor. Judit

2011. aug. 2. 18:49
 14/22 A kérdező kommentje:
36,5-6 az alaphőm. Most megvárom ennek az eredményét, addig utánanézek ennek a tornának, ha nem sikerült, kipróbálom. Remélem még nincs minden veszve, nagyon kíváncsi vagyok a reggeli mérés eredményére. Köszi, hogy írtál.
2011. aug. 2. 19:24
 15/22 A kérdező kommentje:

mostmár nagyon kíváncsi vagyok ebből mi lesz, ma tovább esett a hőm, fél század fokot.

[link]

2011. aug. 3. 08:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sikerült a pé!
2011. aug. 3. 09:05
 17/22 A kérdező kommentje:

mára így alakult a görbém.

[link]

utolsó még mindig azt mondod, hogy nem volt peteérésem. Érdekelne, hogy attól hogy most megindult felfele a hőm még jelentheti e azt, hogy nem volt. Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi hőmre.

2011. aug. 4. 17:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha feljebb megy és fent marad, akkor lehet,hogy meg volt! Szurkolok!:)
2011. aug. 4. 17:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Sztem attól, hogy egy kicsit leesik a hőd, még lehetett pé. Nekem is van 1 nap, amikor felmegy, aztán leesik, de a 2, 3 tized fok hőemelkedés megmarad.

Kedves 18:49!

Kérlek nézd meg ezt, és írj!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Köszi :)

2011. aug. 5. 17:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló!

10 hónap próbálkozás után még nem szokták javasolni a teljes kivizsgálást. Gondolom már hallottál erről. Általában 1 évnek el kell telnie ahhoz, hogy megkezdjék. Nagyon sajnálom a kérdezőt, hogy ennyi idő után még mindig nincs baba! Nekem 1 év elteltével sikerült, miután megkezdtem az AVIVA tornát. Sajnos akkor elvetéltem. Azóta eltelt két év, és most fogom kezdeni a kivizsgálást.

2011. aug. 8. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!