Megnéznétek a görbémet? Mit gondoltok róla?
Tudom nem mértem az elejétől és a ciklus.hu sem biztos, hogy jó helyre húzta be a peteérésem.
Két napja folyamatosan csökken a hőm, miért
Mennyi az alaphőd? Én úgy tudom, hogy ha több mint két tizeddel felette vagy, akkor ott egy pici ingadozás belefér. Ne keseredj el! Még alakulhat a dolog!
Még javasolnék valamit! Próbáld ki az AVIVA tornát. Megmondom őszintén, hogy mikor elkezdtem már az első hónapban sikerült teherbe esnem, csak sajnos akkor nem maradt meg a baba. Aztán még egy ideig csináltam, majd abbahagytam. De bevált! Rendbe teszi a ciklust, és segíti a teherbe esést. A második kötetben van az ovulációt elősegítő gyakorlatsor. Judit
mára így alakult a görbém.
utolsó még mindig azt mondod, hogy nem volt peteérésem. Érdekelne, hogy attól hogy most megindult felfele a hőm még jelentheti e azt, hogy nem volt. Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi hőmre.
Sztem attól, hogy egy kicsit leesik a hőd, még lehetett pé. Nekem is van 1 nap, amikor felmegy, aztán leesik, de a 2, 3 tized fok hőemelkedés megmarad.
Kedves 18:49!
Kérlek nézd meg ezt, és írj!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Köszi :)
Kedves Utolsó válaszoló!
10 hónap próbálkozás után még nem szokták javasolni a teljes kivizsgálást. Gondolom már hallottál erről. Általában 1 évnek el kell telnie ahhoz, hogy megkezdjék. Nagyon sajnálom a kérdezőt, hogy ennyi idő után még mindig nincs baba! Nekem 1 év elteltével sikerült, miután megkezdtem az AVIVA tornát. Sajnos akkor elvetéltem. Azóta eltelt két év, és most fogom kezdeni a kivizsgálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!