Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a mellem, kék eres és...

Fáj a mellem, kék eres és lent a pocim is feszül! Még pár nap vana mensimig. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok már ebben új, mert már lassan 2,5 éve próbálkozunk.tavaly sikerült de sajnos elveszítettük.a jelek hasonlóak. máskor nem szokott lenni. reménykedem.
2008. márc. 3. 11:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
először is ért egy nagy sok ami azt váltotta ki hogy idegi alapú cukrom volt ami hála a jó istennek fél év múlva elmúlt.ez nálam úgy jelentkezett h nem akart elmúlni. de végül ez is sikerült. de aztán meg nem akart megjönni ezt is sikerült megoldani.utána be kellett állítani a hormonjaimat és utána lettem terhes.elvetéltem 7 hetesen. utána minden renben volt aztán megint megbomlott és most megint minden rendben van.jelenleg nem kell szednem semmi féle gyógyszert. elegem is van már belőle. röviden ennyi.most azbad a pálya.
2008. márc. 3. 17:13
 22/31 A kérdező kommentje:
nem mértem még a hőmet. de reggel az lesz az első.bár nekem az előzőnél sem volt feltünően magas 36,5. hát igen most gondolkodóban vagyok. bár lehet h most egy kis pihit szavazok magamnak amikor nem akarok látni orvost. 3 - 4 hónapot.mert már lehet h magától is sikerülne ha nem görcsölnék ennyire rajta. nekem ne mondja senki h nem kell vele foglalkozni. h nem lehet vele foglalkozni amikor minden héten van valami vérvétel, uh és társai:)
2008. márc. 3. 17:17
 23/31 anonim ***** válasza:
és azt nembirnád hogy ne foglalkozz vele?engem még az érdekelne,hogy amikor elősször próbálkoztatok,akkor hány hónap után mentél el orvoshoz?
2008. márc. 3. 21:22
 24/31 A kérdező kommentje:
hát nekem menni kellett mivel nem akart elmúlni utána meg összejönni a babóca.tehát folyamatosan jártam. a sors fintora.
2008. márc. 4. 08:25
 25/31 anonim ***** válasza:
remélem most sikerülni fog. szurkolok neked. de szerintem már csinálhatnál egy tesztet.
2008. márc. 4. 10:59
 26/31 anonim ***** válasza:
csinálj tesztet és ird meg mi lett az eredmény
2008. márc. 4. 22:35
 27/31 anonim ***** válasza:
figyelj menj fel a www. babatervezők. otthona.net vagyha ez nem jön be igy,akkor a googleba beirod,hogy babatervezők otthona,és kidobja a találatokat. asziszem az első.Menj rá,és jelentkezz be. A forumot kerezsd meg,és menj rá. az is ilyesmi oldal. hidd el a csajok késségel segitenek majd. Ott is mindent feltehetsz,és rögtön válaszolnak.És hidd el érdemes felmenni rengeteg olyan csaj van mint te is,hogy 2-3 éve próbálkoznak,és már ott tartanak,hogy petevezeték átfúvásra mennek. velük megbeszélheted.nagyon jo kis csapat a miénk. És ne keseredj el rengetegen vannak akik probálkoznak majd meglatod. sőt vannak akiknek topilyuk is van, az azt jelenti,hogy a történetüket leirják oda. Hidd el teljesen olyan cipőben járnak sokan mint te.
2008. márc. 6. 11:07
 28/31 A kérdező kommentje:
köszi ki fogom próbálni
2008. márc. 6. 16:48
 29/31 anonim ***** válasza:
ja és bekell regisztrálni és bejelentkezni. de ha nem tudsz valamit szak irj. én majd segitek.ha beléptél a babatervezőkbe, menj bele az extrákba. aztán a forumba és ott kérdezhetsz. vagyis az extrak alatt a forumba. remélem érthető voltam. ha nemtudod megtalálni csak irj ide vissza. én majd segitek. és szurkolok hogy az álmod valora válljon. majd ird ide meg hogy babas vagy-e. szurkolok neked.
2008. márc. 6. 22:12
 30/31 anonim ***** válasza:
ja és ne aggodj neked is tuti sikerülni fog. /én voltam az utolso 2 válaszolo/
2008. márc. 6. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!