Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a mellem, kék eres és...

Fáj a mellem, kék eres és lent a pocim is feszül! Még pár nap vana mensimig. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok már ebben új, mert már lassan 2,5 éve próbálkozunk.tavaly sikerült de sajnos elveszítettük.a jelek hasonlóak. máskor nem szokott lenni. reménykedem.
2008. márc. 3. 11:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy terhes vagy, ha nem jön meg tesztelj! Drukkolok!
2008. márc. 3. 11:06
 2/31 anonim ***** válasza:
Szija!Csinálj tesztet hátha megnyugtat,és kimutassa azt amirre vágysz.Én drukkolok!Nekem is volt 2 éve hogy meg halt hasamba,most megint terhes vagyok.Üdv:Zsuzsa
2008. márc. 3. 11:15
 3/31 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy a terhesség ilyen korai szakaszában kék eres lehet a has. és jársz orvoshoz?
2008. márc. 3. 11:36
 4/31 anonim ***** válasza:
voltál már meddőségi vizsgálaton?és a párod volt már?
2008. márc. 3. 11:37
 5/31 anonim ***** válasza:
a melle kék eres és az lehet is,nekem is az
2008. márc. 3. 11:44
 6/31 A kérdező kommentje:
nem tudom mit csináljak mert már félek h csak bebeszélem magamnak a dolgokat. de hátha, ez majd kiderül. a remény hal meg utoljára!
2008. márc. 3. 11:59
 7/31 A kérdező kommentje:
mind aketten voltunk dokinál és mindakettőnk teljesen rendben van. bár nálam voltak problémák már megoldüttak
2008. márc. 3. 12:00
 8/31 A kérdező kommentje:
a bal oldali petefészkem minha csipkedne vagy mintha görcsölne. igazán nem tudom h mit is érzek.
2008. márc. 3. 12:10
 9/31 anonim ***** válasza:
ha a menzid rendbe van akkor lehet hogy sikerült
2008. márc. 3. 12:15
 10/31 anonim ***** válasza:
neked ki volt az orvosod,hogy a gondjaid megoldodtak,mert már én is elakarok menni valakihez?
2008. márc. 3. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!