Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a mellem, kék eres és...

Fáj a mellem, kék eres és lent a pocim is feszül! Még pár nap vana mensimig. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok már ebben új, mert már lassan 2,5 éve próbálkozunk.tavaly sikerült de sajnos elveszítettük.a jelek hasonlóak. máskor nem szokott lenni. reménykedem.
2008. márc. 3. 11:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
én szolnokra járok Dr. balog artúrhoz!
2008. márc. 3. 12:28
 12/31 A kérdező kommentje:
én szolnokra járok. ez neked jó?
2008. márc. 3. 12:28
 13/31 anonim ***** válasza:
én is hallottam hogy artúr jó. de neked tényleg segített? és neked mi volt a bajod?
2008. márc. 3. 14:25
 14/31 anonim ***** válasza:
én egy éve próbálkozom,és szolnoki vagyok. amikor terhes lettél akkor is ehhez a dokihoz jártál? és hány hónap allatt estél teherbe?
2008. márc. 3. 14:31
 15/31 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes miért nem méred meg a hődet?akkor valószinű kiderül.
2008. márc. 3. 14:33
 16/31 anonim ***** válasza:
máskor szokott késni,mert ha nem akkor tuti baba! majd ird meg hogy mi lett. szorkolok hogy az legyél. 17hetes kismami
2008. márc. 3. 14:37
 17/31 anonim ***** válasza:
szia! megprobállak megnyugtatni,mert ahogy észrevettem te is kivagy nagyon. hisz nekünk nőknek ez az álmunk hogy terhesek legyünk.Mi meg 14 hónapja próbálkozunk,és még semmi. Ráadásul az előző hónapban 2 teljes hetet késett,és még a hőm is fennt volt. És már teljesen beleéltem megem,és aztán megjött. Nagyon-nagyon fájt. bajom nincs,mert már voltam orvosnál.de tudod mit mondok,a remény hal meg utóljára, és majd a jóisten megsegít minket és mi is terhesek leszünk.
2008. márc. 3. 15:13
 18/31 A kérdező kommentje:
nekem eléggé többrétű volt a betegségem de azt hiszem most már túl vagyok a nehezén. igen akkor is Baloghhoz jártam amikor terhes lettem.szedtem én már mindenféle gyógyszert. nem rossz doki, de lehet h én most fogok váltani mert egy kicsit mintha elakadtunk volna. olyan mintha nem is csinálna semmit. vagy nem is tudom én. mi folyamatosan dolgozunk de hát már lelkileg meg idegileg nem igazán birom. még szerencse h a férjem 100%ban mellettem áll, így könnyebb.de nehéz ez neki is.
2008. márc. 3. 15:55
 19/31 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy tényleg váltani kéne. hátha máshol sikerül. de a hődet nem mérted hogy mennyi?És egyépkent szokott késni a menzid?
2008. márc. 3. 16:18
 20/31 anonim ***** válasza:
engem az érdekelne,hogy már tényleg rendbe jöttél?nemtudom hogy milehetett a bajod,de az már rendbejött teljesen?
2008. márc. 3. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!