Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veletek már előfordult, hogy...

Veletek már előfordult, hogy menses előtti napon felment a hőtök?

Figyelt kérdés

Nekem ma reggel felment, tegnap volt mensis tünetem, minden ami mensire utal (mellfájdalom, hasfájás - olyan volt, mintha belülről kaparnák a méhem, szédülés, hőhullámok), és ezek ellenére mára felment a hőm.

Menses lesz ebből vagy még reménykedhetek. Ált. 30-33 napos ciklusaim vannak. Itt a görbém:

[link]

2009. ápr. 8. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet baba is és mensi is!

Nekem olyanom is volt hogy a mensi napján is ment feljebb a hőm, de a mensi 3. napjára már leesett...

drukkolok hogy baba legyen!

2009. ápr. 8. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó eséllyel lehet baba. Mivel még van egy pár nap a nemvártig, így bármerre is alakulhat, de ha így fent marad, akkor biztos jó lesz! Tesztelni mikor fogsz?
2009. ápr. 8. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én holnapra nem várom. Ma reggel feljebb ment a hőm, de elkezdtem ezzel egyidejüleg vérezni, ami élénk piros volt majd átváltott barnába, de nem sok. Tegnap nekem is mensis tüneteim voltak, ma semmi. Múlt hétvégén szintén voltak mensis tüneteim és egy barna folt. Hát kiváncsi vagyok, hogy holnap megjön-e de már nem reménykedem.
2009. ápr. 8. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak: Nem tudom mikor kéne tesztetlnem, feleslegesen nem szeretnék. Igazából a legbiztosabb, ha az elmardt mensi után tesztel valaki....na de ki bírja addig??

3. válaszolónak: Drukkolok, hogy baba legyen, minden tünet utalhat rá, bár az élénk piros vérzés nem sok jót jelent. De ettől még bármi lehet!

Drukkolok mindenkinek, hogy babásak lenyünk! :))

2009. ápr. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!