Már több mint egy éve várunk a babra! Először menjek egy teljes vizsgálatra vagy a meddőségire?
Ha úgy sietteti dolgokat, mint ahogy az én dokim a meddőségin, akkor :
-megvizsgál alaposan, kézzel, és UH-val, vesz kenetet, csinál rákszűrést
-(21. napon kellett menni először) vérvételt csináltatott (Nem csak hormonokat, kb. 10 kémcsővel vettek tőlem, és apától is vettek párat!)
- apát is átnézték urológiailag, spermát is néztek (leoltás és minőség)
-minden papírt amim volt átnézte alaposan, ami lényeges volt, azt lemásolta az ottani dossziéba
-javasolta a HSG-t újra, mert régi volt, ehhez írt beutalót is (ez alapján szó nélkül megcsinálták a kórházban)
Ez mind az első találkozás alkalmával történt! Visszarendelt 3. napi vérvételre, és újabb 21. napira is(ezt nem tudom miért nézték 2x). A 21. napira már a friss HSG eredménnyel mentem, és akkor leültünk megbeszélni a dolgokat, és már a következő hónapban nekifutottunk az inszeminációnak. Tehát az a "sok" idő, ami vizsgálatokkal telt, egy hónap volt csak. Míg a magándokihoz évekig jártam feleslegesen.
Bízzunk benne, h te is ilyen szerencsés leszel, hamar lefutnak az alapvizsgálatok, és mielőbb babás leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!