Missed ab után kinek hány napra jött meg először?
Figyelt kérdés
A műtét napjától kell számolni, vagy amikor teljesen abba maradt a vérzés?2009. ápr. 6. 12:30
1/9 anonim válasza:
40 nap után vetéltem mert tovább élt bennem.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem volt műtét, hanem spontán vetélés. Utána 6 hétig tartott a ciklusom.
3/9 Grófházy válasza:
a műtét napjától számított 6.héten jött meg nekem.
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem az első vetélés után 5 hétre jött meg. A második vetélés után három hétre volt egy tisztulás és rá egy hónapra jött meg az első mestruációm rendesen.
5/9 A kérdező kommentje:
Kösönöm a gyors válaszokat. Akkor még várok türelmesen. 31 napja volt a műtét, 4 hete múlt. Tehát még nem kell aggódnom.
2009. ápr. 6. 14:48
7/9 anonim válasza:
Szia!A szakirodalom szerint a műtét napja az első nap,onnan kell számolni.Nekem is volt műtétem tavaly év végén,de sokáig véreztem,nem akart elmúlni.Még csak a múlt hónapban kezdett rendeződni!Az élet megcáfolja a szakirodalmat!
8/9 anonim válasza:
Hormonkezeléssel a 26. napon jött meg. A műtét napjától kell számolni. Lehet, hogy erősebb lesz, mint eddig volt, erre készülj fel.
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem mostmár minél előbb rendeződik nálam is a helyzet. Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 7. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!