Hogyan maradhatok ugy terhes hogy a parom ne tudja meg? Vagyis hogy a sperma bennem maradjon?
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?És mi az oka annak, hogy átveréssel szeretnél kisbabát.
Nem régiben én is szörnyen el voltam keseredve. Akkor 5 éve voltunk együtt a párommal. A házunk szépen alakult, a sulival is lassan a végéhez közeledtem, neki van/volt is jó munkahelye. Úgy gondoltam, illetve meg is beszéltük, hogy abbahagyom a gyógyszert, és 3 hónap múlva jöhet is a baba. De tudtam, hogy ezt én akarom igazán, ő még nem és majd csak 1, inkább 2 év múlva szeretne. Így kb fél évet végigsírtam, mert én már nagyon vágytam a gyermekünkre, és nem tudtam elfogadni, akármilyen észérveket is hoz. Annyira el voltam keseredve, hogy mindenkiben a potenciális apajelöltet láttam. Persze nem csalnám meg soha. Aztán én is gondoltam ilyenre, hogy valahogy átverem. De azt szeretném, ha a gyerekem csodálatos körülmények között érkezne, szerelembe, és nem lehetek olyan önző, hogy ettől megfosszam. Aztán fél év után történt valami, most sem tudom, hogy mi, ami miatt a párom meggondolta magát, és most ez a 3. hónapunk amióta próbálkozunk. Nagyon remélem, hogy most összejön.
Ülj le a pároddal és beszélgess el vele hiszti nélkül. Nem mindig jön be azonnal, de legalább ismeri az álláspontodat.
Akkor meg ne offold tele te sem a saját idiótaságodat sem!
És újra: Szánalmas vagy továbbra is.
ha igaz a kérdés,és nem kamu az szomorú. valószínűleg arról lehet szó,hogy igazán nem szeretne a hölgy gyemeket,de a párjával megromlott a kapcsolata,és szerintem egy gyerekkel próbálja magához láncolni,hogy ne hagyja el,de ha sikerül is magához láncolnia,akkor se lesz egy jó kapcsolat,mert ez végig ott lesz a férfi fejeében,hogy átverték,és ha meg nem sikerül megkötnie a pasit,akkor meg szenvedni fog a gyerek.
kedves kérdező! ha igazán szeretnél gyereket,akkor menj örökbefogadni,annyi árva gyerek van aki szeretne családban felnőni. ha meg csak tőle kell akkor annyiról van szó,hogy magadhoz akarod láncolni a párod. ez elég etikátlam,és gusztustalan húzás,és én egyetértek avval aki kikelt magából a kérdésd után. beszéljétek meg szépen,és tervezzétek együtt. és legyél fele annyira érett mint a 15 éves "nő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!