Hogyan maradhatok ugy terhes hogy a parom ne tudja meg? Vagyis hogy a sperma bennem maradjon?
Ilyenkor örülök, hogy nem férfinak születtem. Velem is kibabrálna egy ilyen szenny nő, aki mégcsak beszélgetni sem tud. Csak az a baj, hogy az ilyen nők miatt a legtöbb férfinál eleve úgy kell kezdeni a kapcsolatot, hogy az ilyen alattomos exei miatt én mosakodjak, és bizonyítsam szinte reménytelenül, hogy nyugi én nem vagyok ez a fajta...
Vigyáztál már gyerekre mondjuk egy héten keresztül úgy, hogy mellette tanultál/dolgoztál és rendet tartottál otthon, főztél, és természetesen végig játszottál és beszélgettél vele?
Sarkítottan fog hangzani, de képzeld már el a fordítottját. Ha mondjuk egy férfi akarna mindenképp gyereket egy bizonyos nőtől, aki viszont nem akar anya lenni, és a fazon a normál védekezés során össze-vissza trükközne, hogy "véletlenül" úgymaradjon a nő... te mégis hogy vélekednél erről az alakról?
Nyilván a példa gázabb, mert a nőnek kell(ene) kihordania, de ez az undorító gerinctelen féregség gondolom érzékelhető.
Előző vagyok.
Itt inkább az a baj, hogy tőle akarsz, nem valakitől. Ha meg lesz a baba, akkor meg követelőzni fogsz, hogy foglalkozzon vele, hiszen az övé.
22:53
"Sos esetben ketten gyártják le a gyereket, ketten tervezik, de alig telik el pár év és más a csaj egyedül marad. Most miben másabb ez?"
Abban másabb hogy ez a gerinctelen dög spermadonornak nézi a barátját! Abban! Lesz@rja hogy neki kell e gyerek vagy sem!
Ha csak gyerek kell mindenáron, nem értem ezt, a "de nekem CSAK tőle kell."
Hát akkor meg értsd meg és fogadd el, hogy neki nem kell. Tartsd tisztában a véleményét. Ne erőszakold rá a saját akaratodat.
Egyébként neked NEM való gyerek. Minek??
Aljas és önző vagy. A gyerek csak kapaszkodónak akarod, de tudod az nem játékbaba. Ahhoz felelősség kell és hiteles szülő. (Amilyen te nem lennél.)
"álmában tedd magadévá"
Ez az, jönnek az ötletek, hajrá, b@sszuk el a kérdező barátjának az életét! Legyünk olyan undorító hányadék emberek mint a kérdező!
22:53, te se vagy nagy punk rajongó. Azért más, mert ha a csaj szeretetből akar gyereket, és utána elhagyja a pasi, a nő még elmondhatja magáról, hogy "én még tükörbe tudok nézni..." a kérdésben vázolt esetben erre kevesebb az esély. Leegyszerűsítem, ezt úgy nevezik, hogy lelkiismeret, vagy erkölcs, vagy valami a kettő között. Ne süllyedjünk már le az állatok szintjére, oké?...
A félreértések elkerülése végett még mindig a 15 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!