most szeretnénk tesót,de 2és fél évig szedtem a tabit.
1 hete hagytam abba,majd kíváncsi vagyok ,mikor sikerül teherbe esni.
2009. ápr. 6. 19:52
23/31 anonim válasza:
Sziasztok!Lehet én vagyok a legfiatalabb 21 vagyok a párom 30 mi már 3 éve küzdünk és semmi bajunk,soha nem szedtem fogi gátlót.Majd 2 hét mulva kezdjük az inszemet remélem sikerrel,én amugy arra gyanakszom hogy immunis vagyok a spermára mert azt az egy vizsgálatot nem csinálták meg!És remélem az elsőre sikerülni fog inszemel.
2009. ápr. 7. 09:43
24/31 anonim válasza:
Szia Kedves utolsó!
Immunis nem lehetsz a spermára, hanem a méhnyaknyákod MEGÖLI A spermát.
Különbség van a 2 közt.
És az, hogy elsőre sikerül az inszemannak 25% esélye van..
(én ebben a cipőban vagyok, h a méhnyaknyákom így reagál, és inszemre készülünk, és onnan tudom ezeket, szóval ez saját tapasztalat, meg a doki mondta..)
2009. ápr. 7. 16:10
25/31 A kérdező kommentje:
Kérlek ne kezdjetek vitázni .
Szerintem igaza van akkor is ha úgy fejezi ki magát h immunis.Ami azt jelenti h felismeri,elpusztítja a kórokozót.Épp ezt teszi a spermával szemben a méhnyaknyák is.Ellenségnek könyveli el és megtámadja/elpusztítja.
2009. ápr. 7. 16:49
26/31 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok. 2 és fél éve próbálkozunk. Soha nem szedtem fogamzásgátlót, az egyetlen probléma, hogy a bal petevezetőm el van záródva.
Túl vagyok 2 sikertelen inszemen.
2009. ápr. 7. 19:47
27/31 anonim válasza:
én is pcos ( vagyok voltam),plusz két szép miómám is van,sokat jártam vele dokihoz,pont megbeszéltük,hogy megyek laparaszkopiára amikor kitalálta hogy várjunk még van egy gyógyszer a diene35 ami egy fogamzásgátló egy tömény női hormon koktél,szedjem 3 hónapig és ha nem akkor mehet a műtét.Kiszedtem és láss csodát jövőhétre vagyok kiírva a kisfiammal....
2009. ápr. 8. 07:47
28/31 anonim válasza:
Sziasztok!
Mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön a baba. Én kb 5 évig folyamatosan szedtem a fogamzásgátlót utána volt egy vetélésem párt váltottam és azóta egy 9 hónapos gyönyörű kisfiú anyukája vagyok. A fogig kb 5 éve hagytam abba.
2009. ápr. 8. 09:30
29/31 anonim válasza:
Óh és 28 éves vagyok a férjem pedig 38
2009. ápr. 8. 09:34
30/31 anonim válasza:
Tudom, egy kicsit későn vagyok a válasszal, de remélem nem baj. Én 34 vagyok és a párom is. 2 évig próbálkoztunk, szedtem gyógyszert is évekig. A probléma az volt, hogy a spermák nem mentek át a nyákon + magas volt a prolaktin szintem. Első inszem sikeres volt és most itt a 2hós kisfiam! Én vagyok a bizonyíték, hogy van kivétel is. Én is úgy tudtam, hogy ezek kis százalékban sikeresek, így nem is számoltunk sok mindenre.Lehet, hogy az is hozzásegített, hogy a férjem szedett gyógynövényes bogyót, ami feljavította a spermáit, mert a doki mondta, h. nagyon jók, pedig előtte prosztata problémái voltak és kevesebb sperma. Ja, az egyik ismerősömnek is ez a bogyó segített. A Rossmanban lehet kapni, a nevét nem tudom. Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!