A húszas éveitekben járó lányok asszonyok. Mennyien vagyunk akiknek nem sikerül a baba? Kinél mi a gond?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 08:18
1/31 anonim válasza:
Szia.
23 éves vagyok párom 35 , 3 éve várom a pici pocaklakót most készülök laparra április végén lesz pécsett , mert minden mást kivizsgáltak már ez az egy van vissza ami baj lehet mert minden máshol azt mondták egészségesek vagyunk.
2/31 anonim válasza:
Szia.22 vagyok és pcos. Mi 9 hónapja várjuk a baby-t, és a hőgörbém alapján talán most sikerült, de majd pénteken kiderül. Remélem babás vagyok és nem kell megint egy újabb negatív tesztet a kukába dobni.
3/31 anonim válasza:
Szia!
Én 27 éves vagyok, a Férjem 30. Mi már 4 éve próbálkozunk, az előttem szólóhoz hasonlóan Én is PCOS vagyok. Nagyon sok mindenen átmentem már, többek között lapar műtéten is 2 éve, de sajnos még semmi eredmény. Május 4-re van időpontom a Budai Meddőségi Centrumba. Ebben van minden reményem.
4/31 anonim válasza:
Bocsi h beleszólok! Második válaszoló megmutatnád a görbédet? Én is péntekre várom, és ma 5 tizedet zuhant:(
5/31 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: Sajnálom, hogy ilyen hosszú idő után sincs eredmény, nekem ez a 9 hónap is borzasztó volt, és rettenetesen megviselt. De bízom benne, hogy most talán sikerült...
6/31 anonim válasza:
2. vagyok, itt a görbém: [link]
7/31 A kérdező kommentje:
08.41-es
Nem jön be a görbéd.
2009. ápr. 6. 08:44
8/31 anonim válasza:
2. vagyok: Itt a görbém újból: [link]
9/31 anonim válasza:
Ha igy marad a hőd, akk nagy esély van rá! Én is most tettem ki a görbémet, második kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!