Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A húszas éveitekben járó...

A húszas éveitekben járó lányok asszonyok. Mennyien vagyunk akiknek nem sikerül a baba? Kinél mi a gond?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 08:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, a párom 31. 13 hónap után sikerült a baba, de sajnos 9 hetesen elvetéltem. Pajzsmirigy alulműködés és progeszteronhiány okozta (a fogigátló mellékhatásaként :(!)
2009. ápr. 6. 08:55
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
És ezeknek(pajzsmirigy, prog.)milyen tünetei vannak? És ez csak utólag derült ki? Mert gondolom ha elöbb tudták volna, akk kezeltek volna?
2009. ápr. 6. 08:57
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1,5 évig nem sikerült:alacsony spermiumszám+nem volt peteérés. Végül inszem. lett a vége, és van egy gyönyörű kislányom.Sok sikertT
2009. ápr. 6. 09:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

A pajzsmirigyes vagok.

Nem volt peteérésem (fogi letétele után 10 hónapig), ekkor csináltak hormonvizsgálatot, ahol kérték a pajzsmirigyhormonokat is. Mire meglett az eredmény, valahogyan a nemlétező ciklusomban teherbeestem, és a pajzsmirigygyógyszert már csak 5 hetesen tudtam elkezdeni szedni. De ilyen szempontból a fogantatás napja számít, ott megpecsételődik 90% a dolog...

Azt mondták, a pajszmirigy pici alulműködése is okoz peteéréshiányt, és ha van ilyen kósza pete, mint nálam volt, az nem minőségi, a tüszőrepedés sem az, ennélfogva a ciklus 2. fele sem az (=kevés a progeszteron). Minden mindennel összefügg...

Most ugyanott vagyok, ahol a baba előtt, a műtét után 2 hónapja várom az első mensimet, de sehol semmi... Jövő héten megyek vissza a dokimhoz, ha UH-on nem lát eltérést, akkor valószínű gyógyszeresen meghozza... :(

2009. ápr. 6. 09:08
 15/31 A kérdező kommentje:

Most bánom ,h elmúlasztottam a kérdésbe azt is belefoglalni h közülünk mindenki szedett fogi gátlót?

Nagyon sokat írtátok válaszaitokban.

2009. ápr. 6. 09:12
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Bocs h belekérdezek. Pajzsmirigyes válszoló megnéznéd a görbémet? én is sok mindenre gyanakszom:( Főoldalon van a kérdésem: Első hónap h mérem a hőmet, csalódással végződik?)
2009. ápr. 6. 09:17
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok,a párom 22.

1,5 éve nem sikerül.Szedtem fogigátlót éveken át.Anyum szerint az nagyon összezavarta fiatal koromban a hormonaimat.Mert ő pikk-pakk re terhes maradt 6szor 7szer is.Mert nem szedett soha.

Mostanában sokkal nehezebben maradnak a nők terhesen a fogamzásgátlók elterjedése és egyre nagyobb mértékű fogyasztása miatt.

2009. ápr. 6. 09:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ! Én 28 vagyok férjem 29 és ezúttal 11 hónapja nem sikerul. 7 évvel ezelott 6 hónapnyi próbálkozás után sikerult most a kistesó várat magára. Igaz elég stresszes volt az elmúlt idoszakom erre fogtam a sikertelenség okát. Egyébként soha nem szedtem fogamzásgátlót / nem szehedtem / mégse sikerul :o(. Egyre turelmetlenebb vagyok ha ebbe a hónapba sem sikerul irány a doki. Mindenkinek kívánom hogy mielobb sikeruljon. Itt a tavasz talán a hormonok is jobban buzgolkodnak és besegítenek a dologba. Ja, és persze a gólyák is már megérkeztek ! :o) Hajrá csajok !!!! Csak pozitívan !!!
2009. ápr. 6. 09:43
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én 24éves lány vagyok, párom ugyanennyi.

Diagnosztizálták nálam a PCO-t, kiderült, hogy a jobb petevezetőm teljesen zárt, és az is kiderült, hogy a méhnyaknyákom megöli a párom spermáit.

Igen, amúgy én is évekig szedtem fogigátlót.(

2009. ápr. 6. 11:45
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

09:03-as, tudnál egy kicsit bíztatni?? :) Milyen spermiumszámmal sikerült nektek az inszem? Vagy milyen spermiumszám szokott lenni nálatok? Nálunk is a spermiumszám alacsony, ma volt az első inszem..

25L (+28F)

2009. ápr. 6. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!