A húszas éveitekben járó lányok asszonyok. Mennyien vagyunk akiknek nem sikerül a baba? Kinél mi a gond?
A pajzsmirigyes vagok.
Nem volt peteérésem (fogi letétele után 10 hónapig), ekkor csináltak hormonvizsgálatot, ahol kérték a pajzsmirigyhormonokat is. Mire meglett az eredmény, valahogyan a nemlétező ciklusomban teherbeestem, és a pajzsmirigygyógyszert már csak 5 hetesen tudtam elkezdeni szedni. De ilyen szempontból a fogantatás napja számít, ott megpecsételődik 90% a dolog...
Azt mondták, a pajszmirigy pici alulműködése is okoz peteéréshiányt, és ha van ilyen kósza pete, mint nálam volt, az nem minőségi, a tüszőrepedés sem az, ennélfogva a ciklus 2. fele sem az (=kevés a progeszteron). Minden mindennel összefügg...
Most ugyanott vagyok, ahol a baba előtt, a műtét után 2 hónapja várom az első mensimet, de sehol semmi... Jövő héten megyek vissza a dokimhoz, ha UH-on nem lát eltérést, akkor valószínű gyógyszeresen meghozza... :(
Most bánom ,h elmúlasztottam a kérdésbe azt is belefoglalni h közülünk mindenki szedett fogi gátlót?
Nagyon sokat írtátok válaszaitokban.
25 vagyok,a párom 22.
1,5 éve nem sikerül.Szedtem fogigátlót éveken át.Anyum szerint az nagyon összezavarta fiatal koromban a hormonaimat.Mert ő pikk-pakk re terhes maradt 6szor 7szer is.Mert nem szedett soha.
Mostanában sokkal nehezebben maradnak a nők terhesen a fogamzásgátlók elterjedése és egyre nagyobb mértékű fogyasztása miatt.
szia!
Én 24éves lány vagyok, párom ugyanennyi.
Diagnosztizálták nálam a PCO-t, kiderült, hogy a jobb petevezetőm teljesen zárt, és az is kiderült, hogy a méhnyaknyákom megöli a párom spermáit.
Igen, amúgy én is évekig szedtem fogigátlót.(
09:03-as, tudnál egy kicsit bíztatni?? :) Milyen spermiumszámmal sikerült nektek az inszem? Vagy milyen spermiumszám szokott lenni nálatok? Nálunk is a spermiumszám alacsony, ma volt az első inszem..
25L (+28F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!