Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki középiskolá...

Van itt olyan, aki középiskolában esett teherbe?

Figyelt kérdés
Esetleg általánosban, bár azt kétlem. Mit csináltatok? Sikerült leérettségizni, esetleg diplomáztatok is? Mi lett a gyermek apjával? Mit gondolt a környezetetek rólad?
2011. júl. 24. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam, azaz még annyi sem, és épp 4.-be jártam középsuliban. Engem is sokan le akartak beszélni róla. De én nem hagytam. Mikor anyunak elmondtuk, megkérdezte, nem lehetne-e elvetetni. Az apuka rávágta, hogy nem. De anyu nem rosszindulatból kérdezte, aggódott. 7 hónapos terhesen ballagtam, írásbeliztem, 8 hónaposan szóbeliztem. Apuka dolgoztt, ő 1 évvel idősebb volt, mint én. 1 év kihagyással elkezdtem a fősikolát levelezőn. (már rég lediplomáztam). A kis-nsgylány már 10 éves, gyönyörű, okos, imádnivaló. Anyu szeme fénye. Igaz, mióta megszületett, imádja. És viszont. Mindent megtenne érte. Egyébként az élet engem igazolt, az apukája 25 évesen egy balesetben meghalt. Mondja valaki, hogy nem életem legjobb döntése volt, hogy megszületett? Egyébként épp múltkor mondta, amikor a tévében ment az a reklám, amikor a kiscsajt betolják a műtőbe abortuszra, hogy: anya, én úgy örülök, hogy nem vettél be gyógyszert, amitől meghaljak!
2011. júl. 25. 12:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez igazán megható. :( :)
2011. júl. 25. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A hideg is kirázott! őszintén sajnálom, ami a férjeddel történt! nagyon jó döntés volt megtartani a kislányt. Kitartást és sok erőt kívánok!!!
2011. júl. 26. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló, a Te történetedet egyszer már olvastam itt, akkor is megkönnyeztem :(
2011. júl. 27. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
sok erőt és minden jót a kis tündérkéhez!!
2011. júl. 27. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem az az igazán fontos kérdés, hogy el tudjátok-e tartani magatokat és a babát. Nyilván segítenek a nagyszülők is ezekben a helyzetekben, de azt, hogy ők nevelik az unokát, nem tartom jó megoldásnak.

Van barátnőm, aki gimi utolsó évében szült, leérettségizett, de egy éven belül szétmentek a férjével, mert nem volt pénzük saját lakásra/életre, először az egyik, aztán a másik szülőnél laktak, folyton konfliktusaik voltak a nagyszülőkkel, és nem bírták.

De ismerek olyat is, aki 17 évesen kezdett szülni, és már 10 gyereke van – ő „háztartásbeli”, a férje viszont nagyon jól keres, el tudja tartani őket rendesen. (Hozzáteszem, a férj már nem gimis volt, mikor összejöttek.)

Azt gondolom, a legrózsaszínűbb romantikus elképzeléseket is elszürkíthetik a hétköznapok gondjai.

2011. júl. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!