Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe került nektek az...

Mennyibe került nektek az elsö lombik? (gyogyszerek, orvos stb) és mennyi ideig vártatok mire beültetés volt?

Figyelt kérdés
mi 28 honapja probálkozunk, sperma kevés, én rendben vagyok, méhátfuvás még nem volt, és inszem sem, 3 hét mulva ujabb spermavizsgálat, most a férjem clostyt szed. ha ez se lesz jo, merre lépjünk tovább? én 32 vagyok a férjem 31.
2009. ápr. 5. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A tesómék is lombikkal próbálkoznak. Nekik most lesz a 3. beültetés és azt mondja 100-150 ezer körül szokott lenni egy lombik program.Az előző beültetés december elején volt nekik,a következő április végén lesz. Retteneten kevés a bátyjám élő spermája.
2009. ápr. 5. 12:12
 2/2 A kérdező kommentje:
szia köszi a választ. mi az hogy rettenetesen kevés? nálunk 18 millio/ml aztán 6 lett csak, most clostyt szed remélem javul..
2009. ápr. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!