Mitől mehetett feljebb a hőm? Görbe lent.
Figyelt kérdés
minden úgy történt ahogy kellett.clostit és bromot is szedek 2. hónapja.elvileg ma meg kellett vo9lna jönni.de nem esett le,hanem feljebb ment.ilyenről még nem hallottam...
2011. júl. 23. 22:08
1/23 anonim válasza:
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz:))Az a vérfolt is nagyon biztató
2/23 A kérdező kommentje:
gondolod?ezt miből gondoltad?
van teszt itthon...
2011. júl. 23. 22:13
3/23 anonim válasza:
Nekem az a vérfolt a gyanus,hogy lehetett beágyazodás.És a hőd is szépen fenn van.Nagyon babagyanus ez a görbe:)Drukkolok!!
4/23 A kérdező kommentje:
jó lenne mert 10 éve vágyunk rá...
2011. júl. 23. 22:21
5/23 anonim válasza:
Szoritok nagyon!Egyébként van valami tüneted?
6/23 anonim válasza:
Szia. Szerintem is tesztelhetsz! :) Én nem bírnám eddig. :)
Az első szerintem arra írta, hogy bíztató a vérfolt, hogy az lehetett a beágyazódás jele. :) Az pedig igen bíztató. :)
7/23 anonim válasza:
Szép görbe, tényleg baba gyanús. Drukkolok:) Írj ha teszteltél, várjuk nagyon...
8/23 anonim válasza:
Szerintem már most is tesztelhetsz, ilyenkor már kimutatná nem csak az első pisiből.
Nem is értem, hogy bírtad eddig, én a 9 dpo-tól tesztelgettem ezerrel, minél előbb tudni akartam, hogy mi van.
9/23 A kérdező kommentje:
teszteltem,de negatív.
2011. júl. 24. 09:03
10/23 A kérdező kommentje:
nincs tünetem csak álmosság,de a bromocriptintől.amúgy olyan érzésem van hogy mindjárt megjön.talán ez egy tünet lenne
2011. júl. 24. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!