Miért nem megy feljebb a hőm? Szerintetek jó helyre húzta a peteérést?
2011. aug. 26. 10:46
1/40 anonim válasza:
Szerintem inkább a 13-14. napon volt az ovuláció. A tojásfehérje nyák is ezt mutatja. Mert az általában az ovuláció napján, vagy inkább előtte van. A hő pedig még feljebb mehet, de a lényeg, hogy az alaphő felett legyen 2-3 tizeddel.
2/40 anonim válasza:
Szerintem jó hejre húzta,és peteérésed is volt mert szépen ment felfelé,és ne izgulkj mert fog az még menni feljebb is.Azt olvastam ha ovu után nem megy fel a hőd akkor nem volt peteérés ebben a hónapban,de neked volt :))) itt az enyém igaz 17 napon nem éreztem a méhszájamat mert annyira fent volt hogy se gugolva se állva nem éreztem 5 napom van mensiig 31 naposak a ciklusaim már egy éve sok sikert :)) [link]
3/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Második: neked nagyon szép eddig a görbék, szerintem esélyes. Mikor tesztelsz először?
2011. aug. 26. 11:44
4/40 anonim válasza:
Szia a második vagyok :) hát én megvárom a nemvárt első napját, vagy még ráhúzok egy két napot a bizti kedvéért, ha akkor se esik le a hőm akkor tesztelek majd írj hogy alakul a hőd meg ugy minden én is irok :)
6/40 anonim válasza:
második vagyok :))) na én mondtam hogy fogaz felfelé is menni, csak így tovább :)) nekem ma 36.8 volt a hőm :))) te mikor tesztelsz
7/40 A kérdező kommentje:
Nekem hétfőn vagy kedden kellene "nem" megjönnie. Szerintem holnap, vagy holnapután ellövök egy tesztet. És te mikor tesztelsz?
2011. aug. 27. 08:47
8/40 anonim válasza:
Második vagyok:Én még várok egy hetet,ha addig se esik vissza akkor tesztelek:))majd írd meg hogy mi lett az eredmény drukkkkolok :))
9/40 anonim válasza:
megint a második: és valami tüneted van:::
10/40 A kérdező kommentje:
A melleim fájnak, de az mensi előtt is szokott, úgyhogy ez nem igazán tünet. Talán annyi, hogy ilyenkor már szoktam érezni a hasamat, most meg semmi. Már lassan két éve várok rá, de idén még terhes leszek :)))
Sok sikert neked is :)
2011. aug. 27. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!