Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem megy feljebb a hőm?...

Miért nem megy feljebb a hőm? Szerintetek jó helyre húzta a peteérést?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 26. 10:46
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Szia!

Képzeld csináltam egy Lily és egy x-epil tesztet most du-án, mindegyik időn től - Lily 15 perc után nagyon-nagyon halvány, x-epil 30 perc után szintén nagyon, szinte csak szellemcsíkos lett. Szerinted reménykedhetek, vagy mivel időn túl jött ki mindegyik, ne higgyek nekik?

2011. aug. 30. 17:01
 22/40 anonim ***** válasza:
Második vagyok,de jó örülök nagyon szerintem akkor te babás vagy mert amugyis a délutániba már nincs annyi hcg :)))hogy erősen kimutassa. Ugyhogy ha holnap is csinálsz és erősebb akkor sikerült és juppi juppié van :)))))))) ha nem bánod bemutatkoznék Timi vagyok.
2011. aug. 30. 17:23
 23/40 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy :) Én Szilvi vagyok.

Nem merek nagyon bízni benne, mert elég jól fáj a hasam, úgy,mint mikor megjön.

Szerintem holnap még nem tesztelek, várok egy napot, s ha nem jön meg, akkor csütörtökön.

Te hogy érzed magad? Tünetek? Te nem tesztelsz egyet?

Szerintem neked tuti babás görbéd van :)))

2011. aug. 30. 17:32
 24/40 anonim ***** válasza:
Még én is várok ,nem merek mert nem akarok csalódni ,néha olyan mint amikor meg akar jönni de amugy semmi más tünet :) majd írj
2011. aug. 30. 17:41
 25/40 anonim ***** válasza:
Szia Szilvi :) Timi vagyok mára igy néz ki a görbém :))))))))))))) t [link] csináltál tesztet ???????
2011. aug. 31. 07:48
 26/40 A kérdező kommentje:

Szia

Nem tudom megnyitni a görbédet, maradt a hő?

Nem teszteltem, mert sajnos reggelre megjött jó erősen, sajnos most sem sikerült :(((

Neked nagyon-nagyon szurkolok :)

2011. aug. 31. 10:13
 27/40 anonim ***** válasza:
igen maradt 36,9 :))nagyon sajnálom hogy megjött :(((( de hátha a következő hónap szerencsés lesz
2011. aug. 31. 15:07
 28/40 A kérdező kommentje:
Na lehet örülni? Teszteltél már?
2011. szept. 1. 06:51
 29/40 anonim ***** válasza:
nem teszteltem,mert egyet vissza esett a hőm 36,8 C ugyhogy még várok mert majd megírom
2011. szept. 1. 09:13
 30/40 A kérdező kommentje:
Valami változás? Hőd?
2011. szept. 2. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!