Menzi alatt feljebb megy a hő, az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg a menzim, le is esett a hőm, ma reggel viszont feljebb ment 2 tizedet. Tegnap (még mielőtt megjött) csináltam egy tesztet, ami neg. lett (késett 2 napot) és a menzimmel sincs semmi rendkívüli (nem kevesebb, nem barnázás stb.) Mitől lehet?2011. máj. 13. 14:22
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem az előző ciklusomnál 6-szor is felugrott a hőm a mensi alatt és után is még...nem csak felment hanem vagy 2-3 tizedet felugrott...mai napig nem tudom miért volt ilyen sokáig magas hőm. És még azt hozzátenném, hogy mensikor sem esett le alaphőre, tehát még akkor se volt alacsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!