Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzi alatt feljebb megy a...

Menzi alatt feljebb megy a hő, az mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap jött meg a menzim, le is esett a hőm, ma reggel viszont feljebb ment 2 tizedet. Tegnap (még mielőtt megjött) csináltam egy tesztet, ami neg. lett (késett 2 napot) és a menzimmel sincs semmi rendkívüli (nem kevesebb, nem barnázás stb.) Mitől lehet?
2011. máj. 13. 14:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem az előző ciklusomnál 6-szor is felugrott a hőm a mensi alatt és után is még...nem csak felment hanem vagy 2-3 tizedet felugrott...mai napig nem tudom miért volt ilyen sokáig magas hőm. És még azt hozzátenném, hogy mensikor sem esett le alaphőre, tehát még akkor se volt alacsony...
2011. máj. 13. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!