16. hétben, alul tapadó placenta kb. mennyi idő alatt megy feljebb?
nem akarlak elkeseríteni de nekem egyáltalán nem ment feljebb. ill 1,5cm-re volt a méhszájtól szülés előtt 1héttel. a 24.héten vérzés miatt kerültem be, akkor derült ki, hogy mélyen tapad. végig fekvés és kórház volt. Tavaly szept 20án mentem be és dec.21én jöttünk haza. szerencsére a vérezgetést leszámítva nem volt semmi komolyabb baj és egy egészséges, gyönyörű kislányom született a 37. hétre. 3240 és 54cm
remélem te szerencsésebb leszel, nekem is azt mondták hogy még sokkal feljebb is kerülhet a vége.
boldog, egészséges kisbabát neked is!!!
Szia!
Nekem részben fedte a méhszájat a placenta, aztán úgy a 21-22. hétre már feljebb ment, szabaddá vált az út, onnantól kezdve már nem nézegette a doki a helyzetét. Most még pár hétig nem nagyon várd, hogy változik a helyzete, majd akkor lehet reménykedni, amikor elkezd nagyobb ütemben növekedni a pocakod is. Egyébként az a gyakoribb, hogy feljebb megy. A doki utasításait pedig vedd komolyan, mert nem csak a szülés miatt rossz, hogy lent van a placenta, hanem mert így könnyen bevérezhet, vagy akár le is válhat.
Szia!
Szerintem ne aggódj. Még nagyon az elején vagy. Nagy esély van rá, hogy feljebb fog húzódni. Nekem is elejétől kezdve lent volt elérte sőt! borította méhszájat még a 20.héten is. A 24.héten még mindig elérte, a 32. héten még megközelítette és képzeld, a 35. héten került csak fundusba. Valószínű hogy így a vége felé hirtelen nőtt sokat a méh és így feljebb húzódott. Szóval szerintem még sokat fog változni!
Boldog babavárást!
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!