Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyógyszert adnak...

Milyen gyógyszert adnak annak, akinek a vetélés után nem jön meg a vérzése?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Többféle létezik, a körülmények függvényében az orvos dönt, hogy melyiket alkalmazza.
2009. ápr. 3. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Műtétes befejezésed volt? Mennyi idő telt el azóta?
2009. ápr. 3. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy progeszetront adnak, duphastont vagy norculotot, vagy ilyesmit, kb 10 napig kell szedni, és utána 1 héten belül jelentkezik a megvonásos vérzés. Szóval, peteérés nem lesz, az tuti. De így a ciklus elejére meg lehet egyezni a dokival egy clostis kúrában, szerintem, főleg, akinek a baba előtt is rendszertelen volt a ciklusa...

Rám valószínűleg ez vár. :( 6és fél hete volt a műtétem, és még mindig nem jött meg. :(( Pedig már szeretnénk próbálkozni, épp ma akadtam ki rendesen...

2009. ápr. 3. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött meg a vetélésem után a mensim és a doki nekem is Duphastont írt fel. Attól meg is jött simán.
2009. ápr. 4. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!