Lehetséges hogy baba van? Ma van a mensim napja de semilyen mensis érzésem nincs csak enyhe mellfeszülés.
Figyelt kérdés
Én már 1 héttel a nemvárt előtt érzem hogy meg fog jönni mert iszonyúan erős görcseim vannak és két nappal a mensi előtt vizes a folyásom.Tudom várni kell és tesztelni:)de sokszor olvastam már hogy majdnem megjön érzése van annak aki babás nekem olyan nincs :( Késni nem szokott és mindig ugyan azok a tünetek mensi előtt most se folyás se semmi...2009. ápr. 3. 08:46
1/3 anonim válasza:
Szia előfordulhat hogy baba van a dologban,mert majdnem ugyan azok a tünetek mensi előtt mint áldott állapotban,legalább is én így voltam vagyok!Én is azt hittem ,hogy megjön már fájtak a mellim és tudtam hogy biztos megjön ,de vettem tesztet és pozitív lett,és azóta sem jött meg sőtt semmilyen barnás folyás nincs hanem kicsit krémes!Voltam már dokinál is és jöv héten megyek uh ra!Szerintem ha holnap sem jön meg már csinálhatsz tesztet!sok szerencsét!szia
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. ápr. 3. 09:12
3/3 anonim válasza:
Nekem is ma nem kellene megjönnie, de semmi olyan extra tünetem nincs, ami babára is utalhatna.
Viszont mindig barnázni szoktam mensi előtt 1-2 napig és most semmi, alig van folyásom.
Mikor szeretnél tesztelni? Reméljük babásak vagyunk. Szerintem várjunk még két napot, vasárnap reggel teszteljünk, az már biztosabb eredményt mutat. Ha addig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!