Van még remény? Tegnap teszteltem negatívat gabriel-el és mára nem várom. Ovulációm júni 20-a körül volt. A hőm 37 volt 10 napig,2 napja meg lement 36,9-re.
szia drága kismami :)gratulálok,boldog bababvárást :)akkor te nem is nézted 27-e előtt?azért a gabriel egy elég jó teszt és ezért már sajnos nem reménykedem :( azért megmutatom a görbém,sokan itt azt mondták terhesgörbe..
[link] -sajnos már a hőm is esett..
Szia!Először is köszönöm. :)
Igen jó a teszt bár én a GRAVI HCG tesztre esküszöm.,de 27én is néztem de akkor még csak 1 csík volt....Igazából ezeket a görbéket én nem értem,mert én nem figyeltem a hőm meg ovu teszt se volt csak úgy spontán mint nagyanyáink idejében... :D mert ha görcsölünk akkor nem jön össze.meg júni 14 voltuk nőgyógyászati vizsgálatokon(1spontán vet., 1 missed ab. miatt) ahol uh-n látta ,hogy épp akkor volt pé.-m és azontájt kell próbálkozni.Nem hittük,hogy elsőre sikerül ugyani a missed ab. miatti műtét ápr.4. és május 31 volt az utsó mensi tehát nem sokat vártunk 2-3hónapot.Na de kívánom,hogy ne jöjjön meg neked se ha mégis akkor se add fel majd a köv. hónapba sikerül :)majd írj mi lett...szorítok
A Gábriel egyszer engem már becsapott:-( Negatívat mutatott (reggeli első vizeletből!) ,el is kenődtem, mert éreztem, hogy most sikerült.
Következő nap este(!) -amikor meg kellett volna jönnie- megcsináltam az olcsóbb, de ezek szerint érzékenyebb, jobb DM-es tesztet (talán One step a neve?)és az kimutatta.
Várj még 1-2 napot és csinálj másik tesztet! Drukkolok!
Egy 2 éves kislány anyukája:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!