Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény? Tegnap tesztel...

Van még remény? Tegnap teszteltem negatívat gabriel-el és mára nem várom. Ovulációm júni 20-a körül volt. A hőm 37 volt 10 napig,2 napja meg lement 36,9-re.

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha még csak mára nme várod akkor várj még 4-5 napot ha addig sem jön meg akkor tesztelj.Korai mensi előtti napokon tesztelni mert csak csalódsz.meg attól is függ hánynapos a ciklusod, mert ha 28napos akkor már megkellett volna jönnie,hiszen lassan 1 hó telt el az ovu óta. üdv:7hetes :)
2011. júl. 19. 15:06
 2/14 anonim ***** válasza:
ui. nekem május 31 volt az utsó mensim ovum júni 14 15-16voltunk együtt júni 27re nem vártam teszt júni 29-30 és pozi azóta 7 hetes és múlt szombat hallottam a szívhangot :) sok sikert majd írj
2011. júl. 19. 15:08
 3/14 A kérdező kommentje:

szia drága kismami :)gratulálok,boldog bababvárást :)akkor te nem is nézted 27-e előtt?azért a gabriel egy elég jó teszt és ezért már sajnos nem reménykedem :( azért megmutatom a görbém,sokan itt azt mondták terhesgörbe..

[link] -sajnos már a hőm is esett..

2011. júl. 19. 15:14
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!Először is köszönöm. :)

Igen jó a teszt bár én a GRAVI HCG tesztre esküszöm.,de 27én is néztem de akkor még csak 1 csík volt....Igazából ezeket a görbéket én nem értem,mert én nem figyeltem a hőm meg ovu teszt se volt csak úgy spontán mint nagyanyáink idejében... :D mert ha görcsölünk akkor nem jön össze.meg júni 14 voltuk nőgyógyászati vizsgálatokon(1spontán vet., 1 missed ab. miatt) ahol uh-n látta ,hogy épp akkor volt pé.-m és azontájt kell próbálkozni.Nem hittük,hogy elsőre sikerül ugyani a missed ab. miatti műtét ápr.4. és május 31 volt az utsó mensi tehát nem sokat vártunk 2-3hónapot.Na de kívánom,hogy ne jöjjön meg neked se ha mégis akkor se add fel majd a köv. hónapba sikerül :)majd írj mi lett...szorítok

2011. júl. 19. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem ovud csak július 5-én volt a görbe alapján. 2-3 nap múlva tesztelj újra! Sok sikert!
2011. júl. 19. 17:36
 6/14 A kérdező kommentje:
sajnálom :( de most már előre tekints kedves kismama :) a kérdést elírtam nem júni 20-át akartam írni ovumnak,hanem 20.ciklusnap :) de azt hittem így is értettétek :)köszönöm,akkor várok h NE jöjjön és utána tesztelek még.
2011. júl. 19. 19:34
 7/14 A kérdező kommentje:
ja még annyi,hogy ha 5-e tájt volt ovum,akkor a tesztnek már ki kéne mutatni!!vagy nem??
2011. júl. 19. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
2-3 nap múlva tuti ki kell, hogy mutassa. :)
2011. júl. 19. 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:

A Gábriel egyszer engem már becsapott:-( Negatívat mutatott (reggeli első vizeletből!) ,el is kenődtem, mert éreztem, hogy most sikerült.

Következő nap este(!) -amikor meg kellett volna jönnie- megcsináltam az olcsóbb, de ezek szerint érzékenyebb, jobb DM-es tesztet (talán One step a neve?)és az kimutatta.

Várj még 1-2 napot és csinálj másik tesztet! Drukkolok!

Egy 2 éves kislány anyukája:-)

2011. júl. 20. 15:27
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!én is érzek valamit,hogy talán most összejött.kék kis erek jelentek meg még a mellbimbóm körül és a mikroszkópom páfrányos.2 napja késik és néha úgy görcsölgetek mintha meglenne.Egyedül a hőm ami ellene szól,37 ről leesett 36.8-ra
2011. júl. 20. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!