Lett valami baja azoknak a babáknak, akiknek az anyukájuk kora terhességben rendszeresen füvezett? Nem hurrogást, hanem tapasztalatokat várok!
Tisztázásként:
Nem vagyok terhes.
Nem művelnék ilyet, ha tudnám, hogy terhes vagyok!
Nagyon köszönöm a válaszokat, azoknak a tapasztalatot íróknak is, akiknek leszedték a válaszait:-(
És ki készítette a felmérést? A kendermag egyesület? Az SZDSZ megbízásából? Hülyeség egy ilyen felmérésre hivatkozni, hiszen ezek eredménye könnyen manipulálható, ráadásul a 12ezer mégcsak nem is tűnik reprezentatív mintának.
Szerintem egyébként jót biztosan nem tesz.
Erdekes, hogy kiemelted a kerdest...
Olvasogatom a hozzaszolasokat a 2 hozzaszolot akik egymasnak esnek...
Tutod mi jutott eszembe? Ez nem fu, hanem sima cigi. Egy anyuka aki tenyleg nem rossz anyuka! Az elsonel vigyazott nagyon, cigi leteve, normalis sulyu baba a masodiknal mar ragyujtogatott tarsasagban kicsivel sajtnyabb de egeszseges. Harmadiknal par havonta talalkoztunk es akkor tobbszor is ragyujtott en meg is jegyeztem, hogy ez nem helyes de o azt mondta nem lesz baj en pedig azt gondoltam, hogy szegeny kisbaba. O megsatnyabb lett de egeszseges. Nem gondolom rola, hogy rossz anya lenne, hiszen imadja a gyerekeit. En csak nem ertem a szenvedelybetegseg rejtelmeit.
Tenyleg: melyik karosabb a sima fustszuros nikotinos cigi, vagy a fuves?
Mi 5-en vagyunk testvérek, és az anyánk alkoholista. Velem kevésbé ivott, de a húgomnál nagyon ivott és cigizett. Ő kora szülött lett, és úgy volt hogy nem marad meg. Mellette az egyik lába rövidebb, a szívével is baj volt, és kancsal lett. Arról már nem is beszélve, hogy elég kis esetlen lett. A legkisebb húgomnál már totálra ivott és keményen cigizett. Senki nem tudta hogy terhes, ha rákérdeztek is tagadta. Nem volt nagy hasa, és szinte észre sem lehetett venni hogy terhes. És a húgom egészségesen született. Na ez nagy csoda volt. De az italozása tönkre tett minket lelkileg.
Azt akarom kihozni ebből, hogy én teljes mértékben ellene vagyok a dohányzásnak és a füvezésnek terhesség közben és utána mert ha most nem is, de később megjelenhetnek a jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!