Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett valami baja azoknak a...

Lett valami baja azoknak a babáknak, akiknek az anyukájuk kora terhességben rendszeresen füvezett? Nem hurrogást, hanem tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 16:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%
Mert te aztán etikus vagy, a parasztozással...ahelyett, hogy jó irányt mutattál, írsz itt baromságokat, hogy sok gyümölcs aztán nem lesz hülye a gyerek. Remélem, nem rád hallgat a kérdező.
2009. ápr. 2. 16:35
 12/38 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy csak firtattam, hogy hülye vagy-e...de aztán kiderült, hogy igen.
2009. ápr. 2. 16:36
 13/38 A kérdező kommentje:

Ne sajnáld, sehol nem állítottam, hogy én szívok, és azt sem, hogy terhes lennék!

Kérdést tettem fel, hogy aki ezt tette, azzal mi lett!

Továbbra is várom a TAPASZTALATOKAT!

(tudom, hogy 16-20.hétig alakulnak ki a babában a THC receptorok, melyek ha ez időben kívülről jövő THC-t kapnak, akkor megzavarodhat a működésük. Azzal is tisztába vagyok, hogy 12000 csecsemőt vizsgáltak meg, akiknek anyukájuk szívott terhesség alatt, megvizsgálták a babákat születéskor, 1,3,és 6évesen, természetesen kontrollcsoporttal összehasonlítva, nem tapasztalatak szignifikáns eltérést sem szellemi, sem fizikális értelemben!)

2009. ápr. 2. 16:38
 14/38 anonim ***** válasza:
76%
Kora terhességben abbahagytad, nem lesz gond!!! Ha belegondolsz, bizonyos emberek végig cigizik az egész terhességet, stb... és mégis ... Az elején még csak petezsák van, az idegrendszer pár héttel később kezd kialakulni és fejlődni!
2009. ápr. 2. 16:38
 15/38 edus83 ***** válasza:
38%
Hát nagyon cuki vagy!!Tudsz olvasni??????????????,Nem azt írtram,hogy füvezzen továbbra IS.gondolom olyan unatkozó okoskodó pics vagy:))!!Szép napot!!Tanulj meg olvasni és nem csak bámulni:))
2009. ápr. 2. 16:39
 16/38 edus83 ***** válasza:
30%
Okoska kérdező kommentjét olvasd el:))
2009. ápr. 2. 16:40
 17/38 anonim ***** válasza:
29%
Nagyot mondtál, pihenj egyet! És most búcsúzom.
2009. ápr. 2. 16:41
 18/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Továbbra is kíváncsi vagyok!

Hónapokon át!

2009. ápr. 2. 16:49
 19/38 anonim ***** válasza:
91%

Fogyatékos, satnya babák melegágya az olyan méh, amiben az anyuka füve veszi körül a babát. Az, hogy helyes, pufi, vigyori egy gyerek, még nem azt jelenti, hogy egészséges is. Ahhoz, hogy egészséges legyen az idegrendszerének és érzékeszerveinek is épnek kell lenni, de a fű és egyéb bódító szerek nem ehhez járulnak hozzá. Igazából a babának függősége alakul ki, sokkal nagyobb arányban lesznek hiperaktívak, idegbetegek.

Egy újszülöttnek adnának az olyanok drogot vagy cigit vagy gyógyszereket? Ha kora terhességben érik ezen hatások a babát, akkor a fejlődése lesz retardált.

Kedves valahanyadik válaszoló, aki szerint semmi baja nincs azoknak a gyerekeknek. Nem minden rendellenesség úgy mutatkozik, hogy kis súllyal születik és látszik a fogyatékossága egy laikusnak is. Anamnézisben az első kérdések között van, hogy "a szülő fogyasztott drogot vagy gyógyszereket a terhessége alatt?"

Higyj nekem, gyógypedagógusként rengeteg mindent látok.

2009. ápr. 2. 16:58
 20/38 edus83 ***** válasza:
19%
Az ideg rendszer később alakul ki...ezt nem lehet szerintem előre meg mondani,van aki végig cigizik ,iszik azokkal mi van?????????????????
2009. ápr. 2. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!