Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már tuti babát jelent? Kép...

Ez már tuti babát jelent? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. júl. 17. 20:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Most jöttem a dokitől és ezt az eredményt kaptam:

Amikor nem voltam terhes akkor:

- az uterus nagysága : 33x42 nyh. vastagsága: 12mm

- az uterus nagysága : 36x41 nyh. vastagsága: 11mm

Ez az előző adatok amikor nem voltam terhes!

A mostani adataim:

- az uterus nagysága : 44x56 nyh. vastagsága: 14 mm

És a doki semmit sem mondott, az ultrahangon nem láttak semmit, szerintetek?:(

Elvagyok keseredve:(:(:(:(

2 hét múlva kell visszamennem!

De akkor miért van 2 pozitiv tesztem???:(

2011. júl. 18. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne légy elkeseredve, tudnod kell, hogy ilyenkor még nem látnak semmit az ég világon!!!!!Elsőnél pozi teszt után rohantam, mensi kimaradása után három nappal, a doki majdnem kiröhögött, hogy minek mentem ilyen korán, vissza rendelt két hét múlva na akkor már láttunk szép petezsákot stb, a kalkulátorokba se lehet mindbe bízni, nekem a mostani terhességnél az egyik 5hét négy napot ír a másik 6hét két napot, jövőhét vége felé megyek először dokihoz, tanultam az elsőből, nagyon rossz volt várni és várni
2011. júl. 18. 10:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem! És nem kevés a 14mm-es ny.h?
2011. júl. 18. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kevés, ahhoz, hogy be tudjon ágyazódni minimum 8 mm-nek kell lennie, az meg bőven megvan:)szóval nyugi:))nekem anno sokszor nézték az első gyereknél előtte uh-n az ovut előtte és utána is, mindig más vastagság volt, volt, hogy mensi előtt 18mm-volt, volt ,hogy 15 egyiknél se volt baba, viszont amikor 10mm volt a vastagsága na akkor volt:))
2011. júl. 18. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem mensi kimaradása után 3 nappal 7mm-es nyálahártyám volt, a doki azt mondta nem valószínű hogy tehes vagyok pedig volt 2 pozi tesztem. 2 nap múlva visszamentem hozzá és már a petezsák is ott volt!Azóta már 3 hónapos a kisfiam!
2011. júl. 18. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugi,szerintem kicsit korán mentél dokihoz!Én 5 hetesen voltam,és akkor még nem látott semmit,azt mondta,ebből még menzesz is lehet,hiába mondtam,hogy pozitív volt a tesztem.Én is ideges voltam,mert az előző babát elvesztettük az 5.hónapban,és ráadásul a 3. hónap előtt pozi lett a tesztem. Szörnyű 1 hét volt,hogy megvan-e,és aggodalmakkal teli terhesség,de meglett az eredménye: a kisebbik fiam másfél éves lesz augusztusban.
2011. júl. 18. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!