Mi van azokkal akik a hétvégére nem várják?
Sziasztok!
Én holnapra nem várom,és teszteltem ma egy negatívat. Pedig megfogadtam,hogy nem csinálom meg hamarabb,mert olyan rossz a csalódás,de nem tudtam várni. Még reménykedem benne hogy nem jön meg,napok óta görcsöl a hasam és mindig olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. A jobb mellem teljesen be van durranva még az erek is nagyon látszanak rajta,úgyhogy nem tudom mi van.Egyenlőre várok és drukkolok mindenkinek aki pozitívat szeretne tesztelni.:)
Utolso, azert az erek a mellben eleg biztatoak! HA nem a melegtol van az ertagulas! Drukkolok! Egyebkent mas tunet? Folyasod van?
En is 15-17re nem varom de Nekem is inkabb 17. A hasam ugy faj, mintha meg akarna jonni. DE szerintem meg is fog. Azert remenykedek..csak mar en is unom a sok sikertelen honapot. Viszont mar kibirom, hogy ne teszteljek!:)-azert mar ez is valami!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!