Babát szeretnénk, hiába, nálam már folynak a vizsgálatok, mire számítsunk a páromnál?
Figyelt kérdés
A férjem csak későbbre kapott időpontot spermavizsgálatra.A kérdésem az lenne hogy miként zajlik egy ilyen vizsg? Úgy ahogy a filmekben,kap a párom egy újságot aztán produkáljon ahogy tud? Ismerem a párom és tudom hogy ilyen körűlmények között nem fog neki menni. Létszi írjátok meg hogy mire számítsunk,a válaszokat előre köszönöm.2008. febr. 28. 08:45
1/5 anonim válasza:
Érdekes mert általában a férfiakkal kezdik a kivizsgálást , ugyanis az övék egyszerűbb. Jobb helyeken van intim szoba és te is bent lehetsz. Úgy könnyebb :-))
2/5 anonim válasza:
mi is jövő csüt. megyünk, de mi vihetjük a mintát, és nem kell ott produkálni. Így a férjemnek is egyszerűbb lesz. Ha kell megadom a címet, írj privátot.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nálunk velem kezdték,szerintem ez mindegy mert igy is úgy is végig kell menni az égészen nekem is.A lényeg hogy a kezünkbe tarthassuk végre ennyi szenvedés után a kisbabánkat bármi áron.
2008. febr. 28. 09:02
4/5 anonim válasza:
A férjemnek adtak egy kis műanyag dobozkát, és otthonról vihette a "mintát". Annyi volt a feltétel, hogy reggel kellett produkálni, és aztán 1-2 órán belül eljuttatni a dokinak. Kb. egy hét múlva volt meg az eredmény.
5/5 anonim válasza:
nálunk is mi visszük a mintát, másfél órán belülinek kell lennie, és melegen kell tartani, és előtt öt napig no sex, ja és egyből meg lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!