Ki szeretne 2012-re bébit? Ki tart velem? Hány évesek vagytok?
Én július-augusztus körül szeretnék szülni 2012-ben. :o)
3. baba lesz, az első kettő pik-pakk összejött, amikor szerettük volna, így mi csak október környékén fogunk akciózni, legalábbis remélem, addig még egy gerinckezelésen és aranyérgyűrűzésen kell átesnem, hogy egy kicsit rendbe jöjjek előtte.
Sok a kismama körülöttem, úgyhogy most kifejezetten várom már. (Aztán a hányós időszakban mindig elbizonytalanodom, hogy kellett-e ez, de eddig jó vége lett mindig. :o)
Sziasztok!
Nekem a párom már most szeretné ha gömbölyödne a hasam:) De görcsösen nem vagyunk rajta, ha jön had jöjjön, nem lenne baj,ha jövőre jönne! Én 22leszek ő meg 28 lesz!
Sziasztok!
Mi már nagyon szeretnénk a párommal, már 2éve próbálkozunk eddig sajnos eredménytelenül. Minden hónapban reménykedek...
Én 28 vagyok, párom pedig 27
Sziasztok!bár már van egy 8 éves fiam, a jelenlegi párommal szeretnénk egy közös babát.Sajnos már 13 hónapja nem jön:(
Én 29 éves vagyok ő 39.Nagyon vágyunk már egy babára:(
Sziasztok!
Mi is 2012-re tervezzük a babát:)
A nem várt már elmúlt,de a tesztem negatív lett,de még van remény.Én 27 vagyok párom 34.
Sziasztok! Én is csatlakoznék. 28 leszek nemsokára, és már jó ideje próbálkozunk, eredménytelenül :( Ez már a 3. clostys hónapom, kivagyok, de nagyon bízok benne. Drukkolok Lányok mindenkinek, kérlek Ti is gondoljatok Rám :) ++
Liandra
Csatlakozom én is :)
2012 remélem végre meghozza a sikerünket. 2 éve próbálkozunk, páromnál van a gond. ICSI-re gyűjtögetünk és reméljük, hogy a csoda kategóriába fogunk tartozni, akiknek elsőre sikerült a lombik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!