Mi már nagyon szeretnénk. Rettenetesen bízunk benne,hogy 2012-re végre már itt lesz a mi kisbabánk.Bár ugyanígy bíztunk 2010--re és 2011-re is. Sajnos már 3 éve lesz a próbálkozásunknak. Nekem már rettenetesen nagy rózsakertem van. Az a baj, hogy már elfogyott a türelem és így a kert is betelt. 26 vagyok. A férjem 33. Már 3 éve házasok és már csak a baba hiányzik.
2011. júl. 10. 18:12
22/55 anonim válasza:
Megkérdezhetem eddig milyen praktikákkal próbálkoztatok? Azt már nem is mondom,h mondjatok le róla,gondolom nektek sem olyan egyszerű ez...
2011. júl. 10. 18:47
23/55 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is a kistesóra várunk immár lassan 1 éve:( Már 2 éves a gyermekünk. Ebben a hónapban már 4. napja késik, 2 napja csináltam tesztet, és negatív lett. Drukkolok mindenkinek:)
2011. júl. 10. 22:19
24/55 anonim válasza:
Sziasztok!
A párommal már mi is nagyon szeretnénk kisbabát.
Tavaly januárban kezdtünk rágyúrni.Sajnos eddig 3 elhalt terhességem volt, ebből kettővel missed ab lett a vége.
Kizárták az összeférhetetlenséget (ugyan olyan a vércsoportunk), elküldtek genetikára, ahol minden rendeben.CSináltak rákszűrést és gombatenyészetet, ott is minden ok. A doki azt mondta probálkozhatunk újra, de egy kicsit félünk, az újabb csalódástól. Próálunk pozitívan hozzáálni. Sok sikert mindenkinek!
2011. júl. 11. 11:38
25/55 anonim válasza:
Szia!
Mi is szeretnénk, 6 hónapja próbálkozunk. remélem lassan összejön. 24 vagyok, párom 28.
2011. júl. 11. 12:30
26/55 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 26, a férjem 35 éves és 4éve vagyunk rajta a babán.Nagyon remélem hogy a 2012-es év tartogat nekünk meglepetést!!! Ránk férne már egy "kis" gyerek sirás!
Sok sikert mindenkinek
2011. júl. 11. 14:48
27/55 anonim válasza:
Már idénre szerettem volna de még azóta se jött össze. Egyébként 27 éves vagyok
2011. júl. 12. 15:22
28/55 anonim válasza:
Mi is nagyon szeretnenk! Ez az elso honap. En 24 a ferjem meg 29 eves. Sok ketcsikosodast!
2011. júl. 14. 17:51
29/55 anonim válasza:
Sziasztok!
En se tartozok epp a klubba mert mar van egy 2 eves fiam de osszel vagy telen kezdunk probalkozni a tesoval. Bar mar most is csak megszakitassal "vedekezunk" mert az se lenne baj ha mar most jonne.
Amugy 22 eves multam.
Mindenkinek kivanok egy egezseges kisbabat!:)
2011. júl. 14. 18:23
30/55 anonim válasza:
31 éves vagyok és van egy 5 hónapos lombikbabánk, sajnos természetes úton nem lehetett gyerekünk (férjemmel voltak gondok). Egyáltalán nem védekezünk, annak reményében, hogy hátha vannak még csodák és sikerül mihamarabb teherbe esnem. 2012-ben mindenképp szeretnék újra babát várni, ha természetes úton addig nem sikerül, akkor visszamegyünk a meddőségibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!