Ki szeretne 2012-re bébit? Ki tart velem? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 10:06
11/55 anonim válasza:
előző vagyok. Ja és nekem ez lenne a 3. baba, de a gyermekeink már felnőttek, utoljára 19 éve szültem. A kislányomat én a 19. szülinapomra már a kezembe vehettem, úgyhogy mielőtt a kérdezőnek valaki irná, hogy túl fiatal még, én csak annyit mondhatok, hogy semmi hátrányom nem volt abból, hogy korán szültem és most éljük majd másodvirágzásunkat. május 31.-én töltöttem be a 40-et.
12/55 anonim válasza:
Előző válaszoló! Csak gratulálni tudok! :) Boldog babavárást és jó egészséget!
13/55 anonim válasza:
Nekem van már egy de azért nagyon örülök és megosztanám veletek, hogy 2012. január 16.-án érkezik a kis tesó. 30 éves vagyok és a nagy lányom (:D) 2,5 éves most.
14/55 anonim válasza:
Sziasztok én 22 vagyok és már 11 hónapja próbálkozunk:-(
15/55 anonim válasza:
Ugyan első babát írtál, de azért a harmadik gyerek is pont olyan izgalmas!!
Főleg, hogy január 3-ra van kiírva, így könnyen lehet még idei baba is, ezért lehet, hogy egyik kritériumodnak sem felelek meg. :-)
16/55 anonim válasza:
Mi is szeretnénk, próbálkozunk is. Én 27 vagyok.
17/55 anonim válasza:
Sziasztok, korelnök leszek 34-gyel meg egy két és félévessel. Már késik a mensim, szokás szerint nem sikerült nem beleélnem magam, úgyhogy nagony nagy szükségem a szurkokra ipari mennyiségben! 10 hónapja próbálkozunk! (Eszterem 5 hónap alatt keletkezett.)
18/55 anonim válasza:
Mi is szeretnénk, augusztustól fogunk próbálkozni első babával :)
M,22 :)
19/55 anonim válasza:
Nekem január végén fog érkezni a babám :)
szintén 18 vagyok.
20/55 anonim válasza:
Kedves kérdező,ti mióta próbálkoztok? Mi fél éve és 26 vagyok.Jó lenne ha összejönne,augusztusban leszünk 5 évesek és még szülinapja is lesz a páromnak a 30.Milyen klassz ajándék lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!