Fontos kérdés? Csak valami segitség.
Figyelt kérdés
Olvastam mert most a baba projekt van.Kérdés a két menszesz között van ovuláció akkor ha lányt szeretnénk akkor a fél ídőből levonok pár napot?Tehát mielőtt be következne az ovuláció elötte szex és utána no szex???Jaj de béna vagyok segitség:))))))nagyon fontos2011. júl. 9. 21:07
1/7 anonim válasza:
Hát elméletileg a "lányok" lassabbak, tehát ha peteérés előtt két nappal vagytok együtt, utána nem, akkor nagyobb esély a lányra. De erre azért ne alapozz:) Nekem 4 nappal ovu előtt volt, utána semmi, mégis fiam lett:)
2/7 anonim válasza:
én úgy tudom a fiúk a lassabbak,ezért hogyha peteéréskor esel teherbe,akkor fiú lesz.ha mensi előtt,vagy után kicsivel esel teherbe akkor meg nagy eséllyel lányod lesz. nálunk bevált :) lányom van
3/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a fiúk a lassabbak ("lustábbak"). :)
4/7 anonim válasza:
inkább fordítva, az első írta jól. fiúk gyorsabbak, hamarabb "elfáradnak". a lányok lassabbak de "kitartóak"
5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm Sziasztok Zsuzsa
2011. júl. 9. 21:46
6/7 anonim válasza:
Első írta jól!!! A lányok lassabbak de tovább élnek, a fiúk gyorsabbak de hamarabb pusztulnak. Ha ovu előtt 2 nappal vagytok együtt és utána nem, akkor nagyobb az esély a kislányra. Valamivel. Mondjuk nem 50-50%, hanem 60-40.
7/7 anonim válasza:
3-án volt ovum, és előtte 30-án is és 3-án is együtt voltunk. Becsúszott gyerek, és kislány lett. :) Ha tényleg lassú volt, akkor 30-án hoztuk össze, ha nagyon gyors, akkor a 3-i akció eredménye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!