Segítség kellene! Tejpépes kérdés. Más is észrevette?
Figyelt kérdés
Aki már adott babájának Milupa vanilíás tejberizspépet, mindkét fajtát, ami pl. a dm-ben is kapható sima , ill. van ugyanez, csak HA pép.
Eddig csak simát adtam neki, most vettem HA-t gyógyszertárban(mert lehet egészségkártyára), és iszonyatosan keserű a simához képest.Ez amiatt van hogy HA?
Vettetek észre ti is különbséget?Ha kóstoltátok.
2011. ápr. 21. 20:25
1/9 anonim válasza:
Nekünk a tejpépek nem jöttek be. Kisfiam kiköpködte, vagy kihányta, úgyhogy hagytuk az egészet...
2/9 anonim válasza:
A HA (hippoallergén) tápszerek és tejpépek íze különbözik a "hagyományostól" a részlegesen vagy teljesen hidrolizált tejfehérje miatt.
3/9 anonim válasza:
minden HA-s dolog keserű,de pl az én lányom sokkal jobban szereti a HA vaniliásat mint a simát...
4/9 anonim válasza:
Igen, a HA borzalmas! A sima jobb, de az én lányomnak semmilyen pép (más márka, íz) nem jön be! :(
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Most este csináltam , de nem mertem neki odaadni(kiborítottam), mert nem voltam biztos benne, hogy ennek tényleg ilyennek kell lennie.
Holnap akkor kap, ha nem tetszik neki, akkor buktam.
2011. ápr. 21. 20:44
6/9 anonim válasza:
Szerintem a HA pépeket csak azok a babák eszik mg,akik előtte HA tápszert is ettek piciként,mert nekik ez az íz természetes.De a sima tápszeres,pláne anyatejes babáknak nagyon szokatlan és rossz ez a keserű mű íz..
7/9 anonim válasza:
Az én kisfiam kicsi kora óta HA tápszert kapott.Viszont a HA-s vaníliás rízspépet nem ette meg,kiköpte mint a huzat.
8/9 anonim válasza:
Én lányom ette, igaz csak 10 hónaposan kapott HA pépet.
9/9 anonim válasza:
előző
ja és nem volt tápszeres, hanem anyatejes, de simán megette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!