Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek "lapos"...

Van valaki akinek "lapos" hőgörbével jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Mindkét gyerekemnél 37,2 körüli hőm volt amikor teszteltem.. most az alaphőm is alacsonyabb 36,6, de 36,9-nél feljebb nem megy..ettől még sikerülhet?
2009. márc. 30. 13:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

itt a hőgörbém.. megkukkanatná valaki?

[link]

2009. márc. 30. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia!5 kérdéssel fölötted kiirtam a görbémet,nagyon hasonlít a tiédre!Nézd meg!Miota probálkoztok?
2009. márc. 30. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma, hogy az elején lapos a görbéd. Ha sikerül beágyazódni, úgyis feljebb fog menni. Lehet, hogy most is felmegy 37 fölé onnan már sejthetsz valamit! Jó, hogy neked van összehasonlítási alapod! :-) Jókor voltatok együtt, úgyhogy ebből még bármi lehet!! Szorítok neked!!
2009. márc. 30. 16:15
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Ez a 7. hónapja a harmadik babánk projektjének...

a másik kettőnél totál más volt .. és mindkettő majdnem egyforma.. jóval magasabb alaphőm volt, 36,8-9 és 37,2-3 ig ment fel.. és most ez nagyon fura.. az eddigi sikertelen 6 hónapban másik szintén higanyos hőméröm volt... lehet hogy ez az új "más"??

na majd kiderül.. ma már majdnem elérte a 37 fokot, de még csak 36,9-nek írhatom be..

Vasárnapra nem várom..

egyébként mindenkinek javaslom a hőmérőzést mert ha sokáig nem jön a baba és orvoshoz fordultok már lehet mit mutatni neki.. 5 éve az első babámnál történt: Az én dokim ezzel kezdte.. 2-3 hónap méricskélés után menjek vissza a hőgörbékkel.. aztán elővettem a kis táblázatomat.. erre vigyorgott és megspóroltunk 3 hónapot...a következő hónap elején hormonális vérvétel.. aztán apa spermáit vizsgálta meg.. és végül volt egy átjárhatóságim.. itt volt a bibi. Egy petevezetékem van és az is le volt tapadva.. de ott sikerült felszakítani a letapadást és a következő hónapban meg is fogant a kislányom..

nagyon nagy drukk mindenkinek!

2009. márc. 31. 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nagyon szorítok neked, hogy most sikerüljön a baba! Holnap már biztos 37 lesz! :-)
2009. márc. 31. 10:50
 6/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a drukkokat!!

igazán aranyosak vagytok..

ami a tegnapi jóslatokat illeti: vegyél lottót!! tuti nyerő szériában lehetsz!! mert tényleg felment 37-re.. először azt hittem káprázik a szemem:)

[link]

2009. ápr. 1. 07:02
 7/11 A kérdező kommentje:
el is felejtettem kérdezni "kedves utolsó" ti is babaprojekten vagytok, ugye? mióta?
2009. ápr. 1. 07:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Köszi! Veszek lottót! :-)) Mi az első babával próbálkozunk, ez a 8. hónapunk.
2009. ápr. 1. 08:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon drukkolok!:) Első baba előtt a 8 hónap nekem már idegörlő volt. igazából akkor mentem dokihoz de csak azért mert volt 2 évvel előtte egy műtétem...Te hogy érzed magad? Biztosan hormonális dolog, de engem még most is kikészít amikor megjön...és ezért ezt a hónapot már kimondott remények nélkül kezdtem... Azt hittem az utolsó baba előtt nem kell ennyire körbekeríteni a dolgot.. hanem csak úgy meglepiből megfogan majd..

amúgy most ennyi ésszel azt kell mondanom: igencsak szerencsések vagyunk ha sikerül a baba, elvégre egy ciklusban max 10-20% esélye van...ezért van az hogy két vezetékkel egy egészséges párnak egy évben 80% a babaesélye! tehát ebből kifolyólag hamarosan nektek is gólya száll a kéményre!

2009. ápr. 1. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm a jókívánságokat!:-) A 8 hónapból az elős 4 felesleges volt, mert volt egy műtétem, és azóta új időszámítás van! Persze a csalódásból 8 hónap jut :-)) A múlt hónapban már teszteltem több pozitívat, de aztán nem maradtam terhes. Most reménykedem!
2009. ápr. 1. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!