Van valaki akinek "lapos" hőgörbével jött össze a baba?
köszönöm a válaszokat!
Ez a 7. hónapja a harmadik babánk projektjének...
a másik kettőnél totál más volt .. és mindkettő majdnem egyforma.. jóval magasabb alaphőm volt, 36,8-9 és 37,2-3 ig ment fel.. és most ez nagyon fura.. az eddigi sikertelen 6 hónapban másik szintén higanyos hőméröm volt... lehet hogy ez az új "más"??
na majd kiderül.. ma már majdnem elérte a 37 fokot, de még csak 36,9-nek írhatom be..
Vasárnapra nem várom..
egyébként mindenkinek javaslom a hőmérőzést mert ha sokáig nem jön a baba és orvoshoz fordultok már lehet mit mutatni neki.. 5 éve az első babámnál történt: Az én dokim ezzel kezdte.. 2-3 hónap méricskélés után menjek vissza a hőgörbékkel.. aztán elővettem a kis táblázatomat.. erre vigyorgott és megspóroltunk 3 hónapot...a következő hónap elején hormonális vérvétel.. aztán apa spermáit vizsgálta meg.. és végül volt egy átjárhatóságim.. itt volt a bibi. Egy petevezetékem van és az is le volt tapadva.. de ott sikerült felszakítani a letapadást és a következő hónapban meg is fogant a kislányom..
nagyon nagy drukk mindenkinek!
köszönöm a drukkokat!!
igazán aranyosak vagytok..
ami a tegnapi jóslatokat illeti: vegyél lottót!! tuti nyerő szériában lehetsz!! mert tényleg felment 37-re.. először azt hittem káprázik a szemem:)
Nagyon nagyon drukkolok!:) Első baba előtt a 8 hónap nekem már idegörlő volt. igazából akkor mentem dokihoz de csak azért mert volt 2 évvel előtte egy műtétem...Te hogy érzed magad? Biztosan hormonális dolog, de engem még most is kikészít amikor megjön...és ezért ezt a hónapot már kimondott remények nélkül kezdtem... Azt hittem az utolsó baba előtt nem kell ennyire körbekeríteni a dolgot.. hanem csak úgy meglepiből megfogan majd..
amúgy most ennyi ésszel azt kell mondanom: igencsak szerencsések vagyunk ha sikerül a baba, elvégre egy ciklusban max 10-20% esélye van...ezért van az hogy két vezetékkel egy egészséges párnak egy évben 80% a babaesélye! tehát ebből kifolyólag hamarosan nektek is gólya száll a kéményre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!