Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen estél teherbe?

Hány évesen estél teherbe?

Figyelt kérdés

Terveztétek a babát?

Már nagyon foglalkoztat a baba kérdés, 8 éve együtt vagyok a párommal, együtt is lakunk, egy egyszobás lakásban, ami saját. Március 1-től lett munkám, előtte főiskolás voltam.

Ő főiskola után elment dolgozni, most kb. 210 ezer forintot keres, erre fog rájönni az én 50 ezer forintom.

Egy hitelt már letörlesztettünk, még van kettő, az egyik még 6 hónapig, a másik még 2 évig.

Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy sosem lesz elég pénz a gyereknevelésre. Már annyira vágyok egy babára.

Szeretnénk majd nagyobb lakásra is gyűjteni.

Szüljek egyszobás lakásba gyereket? Fenn tudjuk tartani magunkat ennyi pénzből?

Mellesleg az érdekel, ki hány évesen esett teherbe! :)

Én 23, párom 25. Nem vagyunk összeházasodva(még). :)

2009. márc. 29. 17:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 Párom 28. Albérletben laktunk egy szobában a picicvel, most anyóséknál mert vettünk házat és épp felújítjuk, de ott is egy szobában leszünk, hogy legyen egy nappali is. a bevételünk meg összesen volt 150.E. ebből vonj le lakáshitelt albérletet, mert már azóta megvan mindkettő hogy a gyerek is.

Mondjuk mi a szüleinktől kapunk húst krumplit, és ez rengeteget jelent. ezt nem is kell vennünk.

A másik, hoghy van turkáló is az én kisfiamnakszinte minden rucija onnan van, kivéve amit kapott, meg egyet kettőt vettem. Vagányabban öltöztetem mint mások, és potom pénzért jó minőségű ruhákban jár. Vágj bele!!

És amit itt vki érintett, lehet össze sem jön azonnal. Nekem is volt egy vetélésem, és a fiam meg 13. hónapi próbálkozás után jött össze.

2009. márc. 29. 19:22
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen estem teherbe, albérletben laktunk. Most 29 vagyok, 12 hetes terhes. Van egy szép nagy házunk, 2 kocsi, és remélem a picinek is ugyanúgy meglesz mindene:)
2009. márc. 29. 20:20
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

A 20:20-as válaszolónak: mintha magamat olvasnám. :-)

21 évesen szültem az elsőt (albérletbe, fősuli végén, 29 évesen a másodikat.

Van saját házunk, két autónk és egy épülő nyaralónk.

Nem bántam meg semmit és boldogok vagyunk a kiskamaszunkkal és a picurinkkal.

2009. márc. 29. 21:07
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiammal terhes lettem 23 voltam, most 26 vagyok. Nekünk is van lakástörlesztésünk, de ha a végére várnánk sosem lenne gyerekünk.
2009. márc. 30. 07:38
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyit, hogy mi is kevesebből élünk, mint ti és most házasodtunk csak össze. ;) Az 5. évfordulónkon.
2009. márc. 30. 07:40
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A ferjem 28,en 20 eves vagyok.Augusztusba hazasodtunk ossze,oktoberbe terhes maradtam.

Mi meg nem terveztuk de nem is tettunk ellene h ne jojjon:).

Kulfoldon elunk,a ferjem jol keres de mi is egyszobas lakasba elunk es idevarjuk a picit is.

Ne aggodj,nem vagy ezzel egyedul:).

Jovore kezdunk el epitkezni.Es nekunk is van meg hitelunk.

Amugy mi is 4 gyereket szeretnenk.

Sok sikert nektek!

2009. márc. 30. 21:08
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
A nagylányommal véletlenül estem teherbe 17 évesen, a hugicát pedig már terveztük, őt 23 évesen szültem.
2009. júl. 20. 01:38
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen estem teherbe. Nem terveztük,de örültünk neki nagyon mikor kiderült
2009. júl. 20. 06:45
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
én 25 vok,párom szintén!egy szobás albérletbe várnánk a babócát de nem jön már 14 hónapja!átlagos a fizetésünk!
2009. júl. 20. 07:08
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen lettem terhes, a férjem 29 volt.Lakáshitelünk van, kb.15 év múlva telik le, tehát sajnos arra nem lehet várni, hogy "tökéletes" anyagi helyzetben szüljön az ember. Tervezett, mesterséges baba a lányunk.Sok mindent kapunk a szüleinktől, rokonoktól, de egyébként is kijönnénk ebből a havi kb.180 ezerből(100 a hitel és a rezsi).Úgyhogy vállalj babát, a Jóisten úgyis ad annyit, amennyi elég:)
2009. júl. 20. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!