Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen estél teherbe?

Hány évesen estél teherbe?

Figyelt kérdés

Terveztétek a babát?

Már nagyon foglalkoztat a baba kérdés, 8 éve együtt vagyok a párommal, együtt is lakunk, egy egyszobás lakásban, ami saját. Március 1-től lett munkám, előtte főiskolás voltam.

Ő főiskola után elment dolgozni, most kb. 210 ezer forintot keres, erre fog rájönni az én 50 ezer forintom.

Egy hitelt már letörlesztettünk, még van kettő, az egyik még 6 hónapig, a másik még 2 évig.

Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy sosem lesz elég pénz a gyereknevelésre. Már annyira vágyok egy babára.

Szeretnénk majd nagyobb lakásra is gyűjteni.

Szüljek egyszobás lakásba gyereket? Fenn tudjuk tartani magunkat ennyi pénzből?

Mellesleg az érdekel, ki hány évesen esett teherbe! :)

Én 23, párom 25. Nem vagyunk összeházasodva(még). :)

2009. márc. 29. 17:41
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 múltam,most várom az első babám :)
2009. márc. 29. 17:53
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Még nem tudom... de ma vagyok 27 és háááááááááát talán......
2009. márc. 29. 17:54
 3/36 A kérdező kommentje:

Elsőnek: GRATULÁLOK. ! :)

Másodiknak: BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Köszönöm a válaszokat!

2009. márc. 29. 17:56
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 évesen estem teherbe.

Januárban derült ki, hogy terhes vagyok, májusban házasodtunk és költöztünk össze (8,5 év együttjárás után) és szeptemberben született meg a kislányunk (akkor már 26 voltam).

Én is a férjem is dolgoztunk, így elég jó a gyedem is.

Azóta boldogan élünk 3asban :D

2009. márc. 29. 17:58
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel 20 évesen, a 2.-kal 23, 3.-kal 27 és a 4. babával 36 évesen. Tudod, ha mindenki a legjobb alkalmat várná a babavállalásra, akkor lehet, hogy sosem lenne gyereke. Mi anyukámékkal laktunk az első 2,5 évben, (1 szobánk volt anyuék lakásában) és akkor költöztünk a házunkba, amikor 2 hetes volt a második babám. Az, hogy ki tudtok-e jönni ennyi pénzből, az igazán csak rajtatok múlik. Ismerek olyanokat, akiknél sokkal kevesebb pénz jön össze, mi8nt amit te írtál és két gyereket nevelnek tisztességesen.
2009. márc. 29. 18:07
 6/36 A kérdező kommentje:

Én is négy gyereket szeretnék. :)

Tudom, más is kijön kevesebb pénzből. Mi jól tudunk bánni a pénzzel, viszont egy fitying félretett pénzünk sincs.

2009. márc. 29. 18:09
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
32 éves voltam, amikor megszületett a kislányom, és 34 vagyok most még egy kislány boldog édesanyjaként.
2009. márc. 29. 18:30
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

en 29 vagyok, a ferjem 30. 10 eve vagyunk egyutt, iden lesz 11.

masfelszobas sajat lakasban lakunk, teljesen jo, a felszoba a pici gyerekszobaja, a nagy a mienk. egyetlen hatrany, hogy mar nem tud nalunk senki aludni, mig azert regen nem volt ilyen gond.

a baba ha szoptatsz, akkor kb 10-15 ezer allando koltseg (pelus+neha egy egy ruha+babaapolo szerek), ha nem tudsz szoptatni, egy tizessel tobb, a tapszer miatt, szóval az első pár hónapban nem olyan brutalis (ennel joval tobb lesz az, amit terhesen lehet elkolteni kelengyére, orvosra, szobara, stb)

amugy akkor erdemes szulni szerintem, amikor ugy erzed itt az ido, es a párod is ugy erzi. én sajnos későn éreztem ugy, de nagyon boldog vagyok, es csak remelem, hogy nem vagyok tul oreg, es belefér meg egy gyerkőc, bar nem azt is csak remelem, hogy jo anya leszek, még nagyon pici a manóm.

amugy fura, hogy mar masodik gyerkocrol beszelek, amikor az elsőtől is nagyon féltem :)

2009. márc. 29. 18:38
 9/36 Grófházy ***** válasza:
100%
én most 32 vagyok.Már 2 éve nem sikerült,amikor egyszercsak megtörtént.7 hetesen megszakadt a terhesség,azót megint nem sikerül,és ennek már ismét 6 hónapja.Ha újra kezdhetném,azt hiszem 27-28 körül már bevállanám,de már nem tudom visszacsinálni.Ennek tudatában már 5 éve elkezdtem volna,először egy átfogó kivizsgálásal,és akkor tudtak volna már kezelni a bajommal,éslehet,hogy most már lenne egy gyönyörű szép babám
2009. márc. 29. 18:48
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

27évesen estem teherbe, párom 29éves.

Közös lakásban, de hitellel- mellesleg kevesebből élünk, mint amit te leírtál, pedig van lakáshitelünkis, mégis ki tudunk jönni havnta.

Igen, tervezett volt a baba. Mi sem vagyunk házasok.

Minden jót!

2009. márc. 29. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!