Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék már babát,...

Nagyon szeretnék már babát, megőrülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párom is, és én is szeretnénk kisbabát, de az anyagiak még nem engedik.

22 éves vagyok, párommal fél éve jegyeztük el egymást. Még főiskolára járunk mindketten. Minden nap kínszenvedés, hogy még várni kell.

Nagyon szenvedek, mindenem odaadnám egy kisbabáért, és úgy érzem, nem tudok várni és nem tudok tovább erős maradni. Itthon élek. Albérletet tudnánk keresni, viszont nincs keresetünk. Párom most fog munkába állni egy cégnél, de minimált fog csak kapni. Érdemes így belevágni? Vagy mit tegyek? Meg fogok őrülni emiatt a várakozás miatt...

2011. júl. 6. 16:29
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Szia,most találtam rá erre a kérdésre és csak érdekelne,hogy így kb.másfél év után hogyan döntöttetek a pároddal? Lett baba?
2013. febr. 22. 21:40
 32/34 anonim ***** válasza:
Hogy alalkult a dolog, így 7èv tàvlatában?
2018. júl. 29. 07:35
 33/34 anonim ***** válasza:
Azota mar anyuka vagy, kerdezo?:)
2021. dec. 22. 14:40
 34/34 anonim ***** válasza:
En most jelenleg teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok. En is 22 eves vagyok, nagyon szeretnek mar kisbabat, de az anyagiak nem engedik meg..
2021. dec. 22. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!