Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mentetek dokihoz,...

Mikor mentetek dokihoz, miután pozitív lett a teszt?

Figyelt kérdés
Dokim szabin van, és csak egy hónap múlva lesz. Máshoz nem szívesen megyek. Csak azért izgulok, mert az előző terhességem méhen kívüli volt. 8. hét már nagyon késő?
2011. júl. 1. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 5 hetesen voltam először, nem bírtam várni.

Igazából nincs későn a 8. héten sem, de ha az előzővel voltak gondok, akkor én inkább elszakadnék gyorsan egy másik dokihoz, csak hogy megnézze minden oké, és majd később felkeresném a saját dokimat is, ha visszajött szabiról.

2011. júl. 1. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél még 5 hetes sem voltam. Petezsakot latott, és az a 3 hét - amikor vissza kellett mennem - egy örökkévalosag volt. Végig izgultam, hogy vajon nem kellett volna-e mar többet latnia, biztos, hogy megfelelően fejlődik-e stb. Akkor megfogadtam, hogy ha még terhes leszek, nem megyek a 7. hétnél hamarabb. A masodik babaval 7+3-on mentem, és most a harmadikkal is 7+2-n fogok menni. Szerintem ha nincs vérzés, görcs, akkor teljesen fölösleges elmenni a 7. hétnél hamarabb. Ha korabban megy el az ember, lehet, hogy nincs még pont szívhang, de masnap mar lenne stb. És az aggodas a terhes nők első szamú ellensége. Úgyhogy én mindenkinek azt tanacsolnam, aki tünetmentes, hogy 7. hét utan érdemes igazan menni. Úgyis visszahívnak 8-9. héten, ha 5 hetesen mész. Minek fizetni a dokinak fölöslegesen?

Szerintem nem késő 8 hetesen elmenni! Boldog babavarast!

2011. júl. 1. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nagyon ritka, hogy egy méhen kívüli utan még egyszer méhen kívüli terhességed legyen. Nyilvan tisztaban vagy a tünetekkel, amik ilyenkor lehetnek. Nyugodj meg. De neked kell érezned, hogy az idegrendszered mikor fog kisimulni. Ha elmész egy idegen dokihoz, vagy ha megvarod a sajatod. Semmi gond nem lesz! Egyszer szokott csak a villam csapni, masodjara nem :)!
2011. júl. 1. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én hétfőn tesztelte, következő hét kedden voltam dokinál. Akkor volt 5 hetes. Sok mindent nem látott, avgyis csak azt, amit ilyenkor kell, petezsákot. De megnyugodtam, hogy nem méhen kívüli. Köv. UH 9 hetesen volt.
2011. júl. 2. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
én 5 hetesen voltam, de azért, mert a dokim mondta, hogy menjek, amint pozi lesz a teszt, mert már volt vetélésem, gyógyszert írt
2011. júl. 2. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meglátom, hogy hogy érzem magam, de tényleg nem sok értelme van 7. hét előtt menni. Főleg, hogy érdekes módom 27-én volt egy csepp vérzésem, és lehet, hogy csak akkor történt az igazai beágyazódás. Akkor azt hittem, hogy na előbb megjön. Viszont a tesztem egyre pozitívabb. :) Tünetem eddig csak, hogy fáj a fejem, és hulla fáradt vagyok, néha émelygek a szagoktól. Lányomnál ilyenkor már régen émelyegtem rendesen és hánytam is reggel és napközben is. De hát tudom, hogy minden terhesség más...
2011. júl. 2. 20:10
 7/7 Manka68 ***** válasza:
Én pozi teszt napján véletlenül éppen ott voltam az endokrinológusomnál, az IR-em miatt. Azonnal kért HCG vérvételt, hogy biztos legyen a dolog. Még aznap telefonon közöltem a meddőségis dokimmal, aki rögtön felírta az utrogestant, mert nagyon nehezen jött össze. UH-ra két hét múlva mentem. Már látszott a pulzálás. Akkor nyugodtam meg igazán.
2011. júl. 4. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!