Pozitív teszt után mikor mentetek orvoshoz?
Én mensi előtt 5 nappal teszteltem pozit és késés után 5 nappal mentem. Azért nem vártam, mert úgy éreztem,hogy összeszedtem valami fertőzést és mondta a dokim,hogy akkor menjek hamarabb,nehogy gond legyen belőle.
Nekem akkor petezsák volt látható, rá két hétre már volt szívhang!:)
25 hetes
Első terhességemnél: össze-vissza menstruáltam, ezért csak 7 hetesen csináltam tesztet, aztán 1 hét múlva mentem orvoshoz.
Második terhességemnél a vérzés kimaradásának napján már + lett a tesztem, másnap barnáztam, ezért még aznap s.o.s. alapon elmentem orvoshoz, kaptam gyógyszert is, de elvetéltem.
Harmadik terhességemnél már a vérzés kimaradásának napján mentem orvoshoz, mert egyből kaptam magzatvédő gyógyszert.
Nekem mindegyik alkalommal csinált az orvosom uh-t, de vizsgálni nem vizsgált.
Szia!
Első terhességemnél mensi után 4 nappal teszteltem pozitívat , 6 hetesen mentem dokihoz.
Második terhességemnél: mensi elmaradása után 2 nappal teszteltem pozitívat, és 8 hetes voltam mikor először orvoshoz mentem, megvártam míg a második hónapban sem jön meg!
Üdv.: 18 hetes kismama
18 hetes vagyok:
Azt elfelejtettem hogy mindkét alkalommal csináltak UH-t!Hüvelyit!
nemvárt napján teszteltem, 6 hetesen barnázni kezdtem, szaladtunk orvoshoz, volt szívhang is. A másiknál szintén nemvárt napján vagy másnap (már nem tudom) teszteltem, 6 hetesen mentünk megint, hogy írjon Utrot, de ekkor még nem volt szívhang, 10 nap múlva mentünk vissza.
1 gyerekes, 25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!