Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után mikor...

Pozitív teszt után mikor mentetek orvoshoz?

Figyelt kérdés
És mi történik az első vizsgálaton? :)
2011. szept. 10. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Én mensi előtt 5 nappal teszteltem pozit és késés után 5 nappal mentem. Azért nem vártam, mert úgy éreztem,hogy összeszedtem valami fertőzést és mondta a dokim,hogy akkor menjek hamarabb,nehogy gond legyen belőle.

Nekem akkor petezsák volt látható, rá két hétre már volt szívhang!:)

25 hetes

2011. szept. 10. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nemvárt előtt két nappal volt egy halvány pozim, aztán nemvárt után 3 nappal megint, erősebb. Akkor elmentem, mert azt mondta, rögtön menjek. Gratulált, de nem csinált semmit, csupán adott egy papírt, ami beutaló volt pont egy hétre rá UH-ra. Mikor mentem, már szépen látszódott a pici :) 31 hetes kismama.
2011. szept. 10. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél: össze-vissza menstruáltam, ezért csak 7 hetesen csináltam tesztet, aztán 1 hét múlva mentem orvoshoz.

Második terhességemnél a vérzés kimaradásának napján már + lett a tesztem, másnap barnáztam, ezért még aznap s.o.s. alapon elmentem orvoshoz, kaptam gyógyszert is, de elvetéltem.

Harmadik terhességemnél már a vérzés kimaradásának napján mentem orvoshoz, mert egyből kaptam magzatvédő gyógyszert.

Nekem mindegyik alkalommal csinált az orvosom uh-t, de vizsgálni nem vizsgált.

2011. szept. 10. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhességemnél mensi után 4 nappal teszteltem pozitívat , 6 hetesen mentem dokihoz.

Második terhességemnél: mensi elmaradása után 2 nappal teszteltem pozitívat, és 8 hetes voltam mikor először orvoshoz mentem, megvártam míg a második hónapban sem jön meg!

Üdv.: 18 hetes kismama

2011. szept. 10. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok:

Azt elfelejtettem hogy mindkét alkalommal csináltak UH-t!Hüvelyit!

2011. szept. 10. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyosak vagytok!Akkor ezekszerint az első vizsgálaton még nem történik semmi különös.
2011. szept. 10. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Én az elmaradt mensi délutánján teszteltem és 6+4 hetesen mentem dokihoz, hogy legyen már szívhang is. Nekem 2.terhességem. Különben az elsőnél is később mentem mert akkor meg nem tudtam,hogy terhes lehetek. Akkor 7hetes elmúltam amikor dokihoz mentem.
2011. szept. 10. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:

nemvárt napján teszteltem, 6 hetesen barnázni kezdtem, szaladtunk orvoshoz, volt szívhang is. A másiknál szintén nemvárt napján vagy másnap (már nem tudom) teszteltem, 6 hetesen mentünk megint, hogy írjon Utrot, de ekkor még nem volt szívhang, 10 nap múlva mentünk vissza.

1 gyerekes, 25 hetes km

2011. szept. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!