Kb.4-5 hetes terhes vok. Mikor menjek orvoshoz? Első baba lenne és nemtudom mikor kellene menni. Várjak a 6-ik hétig? Ti mikor mentetek el először orvoshoz?
szia ha akarsz elmehetsz dokihoz de uh-n még nem lát val szeg semmit csak tapintással hogy nagyobb ludtojásnyi puha méhed van ez utal terhességre de az elözö mensi után 6 héttel már van álltalában szivhang is.. ha bajod lesz vagy vérzelk azonnal menj dokihoz de ha nics baj akkor várd meg a 6 vagy 7 hetet..
a hasad fáj kicsit az attol van hogy a szervezeted emlékszik hogy vérezni kéne és ilyenkor van kis görcs, meg amugy a méhed is tágul ettöl van de ez elmulik majd., de jo neked. szurkolok
32
Szerintem nyugodtam menj el!
Én mondjuk alig bírtam ki a hétvégét amikor megláttam a két csíkot! Köv. kedden mentem a dokihoz. 4 hét 5 napos voltam.
Amúgy tényleg vissza fog rendelni 3-4 hét múlva, hogy megvizsgálja az embriót, mert most még nem látszik úgy semmi.
De engem már az megnyugtatott, hogy látta, jó helyre ágyazódott be, s "már" akkora mint egy mákszem:-)
Muris nem?
De ahogy gondolod. Ha bírsz várni a 8. hétig, a Te döntésed. Én nem bírtam, de nem bántam meg. Csodás érzés volt már azt is látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!