Én 23 éves vagyok a párom 35,6 éve vagyunk együtt boldog párkapcsolatban. Babát szeretnénk. A korkülönbség okozhat-e valamilyen problémát? Orvosilag mind a ketten teljesen egészségesek vagyunk.
Már nagyon unom hogy mindenki azt mondja nekem hogy ne szüljek neki gyereket mert mire felnő addigra már öreg lesz és olyan lesz mintha majd a nagyapja hordaná iskolába de én csak neki szeretnék szülni ha neki nem tudok inkább nem kell babó soha , de hogy szereljem le ezeket az embereket?
Már 3. éve küzdünk a babóért és senki nem tudja megmondani miért nem esem teherbe.
Nektek mi a véleményetek?
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm nektek a kedves biztató szavakat , sokáig nem foglalkoztam azzal hogy ki mit mond , csak már 6 éve hallgatom és sajnos a saját anyámtól is ezt kell megkapnom pont tőle akire számítanom kéne de mindig csak áskálódik ellenem mert a 4 gyereke közül 3 édestestvér én vagyok a legkisebb én vagyok a féltestvér és ezért én vagyok a családban a fekete bárány akit mindig lehet szidni hordani , csicskáztatni , és belerugni uton útfélen és sajnos nem tudok a családomban nemet mondani mert a lelkiismeretem nem engedi mert akármilyen kötelességemnem érzem hogy segítsek rajtuk és mindig csak kihasználnak , ódákat tudnék zengeni róla , az persze nem baj hogy a kedves nővéremnek egy nála 21 évvel idősebb pasija van az természetes cska én vagyok a kolonc meg én avgyok aki leszégyeníti a családot anyám szerint mert idősebb pasim van és 17 éves korom óta vele élek apám sajnos nincsen akihez fordulhatnék 8 évesen elhagyott , és ezért amit annak idején anyám elszenvedett apámtól annak a sok rossznak a bosszúját mint rajtam tölti ki pedig én nem kértem az életem , de visszatérve igen nagyon szeretnék már babát én is és a párom is talán ő jobban is mint én , 2,5 éve járunk mindenféle orvoshoz hogy mondják meg mi a baj miért nem esem teherbe , de egy orvos sem tudja megmondani mert mind a ketten egészségesek vagyunk , egy műtét van vissza amit még nem végeztek el rajtam az a laparoszkópia azt egy-két héten belül megcsinálja a doki de ha az sem segít akkor nem tudom mi lesz mert akkor minden lehetőséget kimerítettünk már hogy kiderítsék mi a baj , és persze mondanom sem kell hogy minden áldott nap meg kell kapnom a fejemre hogy minek nem is értik minek vagyok a világon ha még gyereket sem tudok szülni szó szerint nem egyszer hallottam a saját anyámtól hogy egy "meddő tehén fattyú kurv@ vagyok" és minden áldott hónapban rettegek mikor megjön hogy na megint mikor vágja ezt a fejemhez......
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a biztató szavait , nagyon aranyosak és rendesek vagytok lányok , próbálok kitartani és megmutatni a világnak hogy én jó vagyok valamire , csak évről évre egyre nehezebben megy de hála istennek a párom nagyon szeret és elfogadott olyannak amilyen vagyok , mert a kedves családomról tudnék mit mesélni hogy mennyire szeretnek.....
Mindenkinek kívánok minél elöbbi babásodást..
Üdvözlettel:
Ildika
Ui:
Bocsi hogy hosszúra nyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!